Societat Oberta

dijous, de juliol 05, 2007

SOCIETAT * OBERTA * 138

Terres baixes del Llobregat, dijous 28 de juny de 2007 > > > > > > > > > > > > > > > >

S e t m a n a r i dimpulsos i moviments socials.

* * *

♥ Associació d’amor als animals ♥

No els compris, adopta’ls!

Posa’t en contacte amb nosaltres: processogava2001@hotmail.com tel.: 607206066

* *

Sumari

*

http://societatobertartv.spaces.live.com/

.-TVObert@-. Programa d’enllaços d’aquesta setmana

04/07/07

1. Montilla &co planea REBAJAR las exigencias ambientales a LAS EMPRESAS

2. Carta als regidors de Viladecans

3. Musica bajo las palmeras

03/07/07

4. [XMG] Asamblea treballadors de la intervenció social

02/07/07

5. [XMG] Assemblea, i després sopar, de la Plataforma · dj 19 de juliol · 19,30h · Brindem Brindola

6. LA VERITAT Nº 414 : El acoso comercial

7. MANIFESTACIÓ 2007

8. [Infokop] Oferta de Curro!

9. [XMG] Divendres 6 juliol 20h Presentació llibre sobre comunicació i moviments socials

10. Projecte Insert@´t

11. La memoria de los obispos españoles

12. Google contra Michael Moore

13. [Cat-0] Finançament pels mov. Socials

01/07/07

14. [ACS] Presentació a Gràcia

15. LA VERITAT DE LOS INCOMPETENTES HISTÓRICOS: Teoría de Asimov

29/06/07

16. RE: [respolis.cat] CGLT

17. THE DHL VERITAT: Carta de una lectora

18. LA VERITAT DE LOS PLENOS DE GRACIA II : Nuestros pronósticos se fueron al garete

19. ICV-EUiA de Viladecans "salvadors" d'Oliveretes

20. [respolis.cat] CGLT

21. Nota de premsa sobre golf i pous (Bonmont)

22. La costa catalana s’encomana de la febre urbanitzadora

28/06/07

23. [ACS] Nueva Programacion de la tele... si! si! medios libres!!!

24. Els caçadors denuncien un complot contra la seva activitat

25. LA VERITAT DE LOS PLENOS DE GRACIA : Hoy hay uno en Castelldefels

04/07-28/06/07

26. SARE ANTIFAXISTA

* * *

L.l.u.i.t.e.m..p.e.l

P.a.r.c...d.e...Pn.e.n.t

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Connectem la vida des de Collserola fins al mar!

S...A...L...V...E...M... ...L...A... ...T...E...R...R...A...!

*

http://societatobertartv.spaces.live.com/

.-TVObert@-.

Programa d’enllaços d’aquesta setmana
SO-138

*

Juan Carlos I de España: Como Hizo su Fortuna. Ver video documental. (7’ 08”)

*

"Arroces del Mundo" en Iruñea (3’ 21”)

Comida popular en Iruñea dentro de la iniciativa "Arroces del mundo - Munduko Arrozak". Sábado 10 de junio.

Arroces del Mundo IV (4’ 51”)

La plaza Corazón de Maria del barrio de San Fran acogió el pasado sábado la 4º edición de "Munduko Arrozak, Arroces del Mundo".

Más de 2000 personas participaron en una experiencia intercultural que supuso un sabroso encuentro entre gentes de todas partes del mundo. Esta iniciativa pretende reclamar y ocupar la calle, defiende la participación popular en la vida social del barrio, a la vez que apuesta por un mundo más justo y solidario.

Toda una jornada de convivencia que nos dejó con un buen sabor de boca

Más info en: www.arrrocesdelmundo.info (more)

*

Aneu a la TVObert@ prement en el següent enllaç:

http://societatobertartv.spaces.live.com/

*

El l l e n g u a t g e del nostre Univers és

a u d i o v i s u a l

* * *

Missatgera
Wednesday, July 04, 2007 4:00:19 PM

1. Montilla &co planea REBAJAR las exigencias ambientales a LAS EMPRESAS

El President Montilla está ocupado preparando un paquete de medidas...para librar del papeleo a las empresas...(...)

Entre estas medidas está la redacción de una nueva ley ambiental, cargándose la que está en vigor y fue aprobada en el Parlament en el 1998. (...)

LEER LA NOTICIA ENTERA EN EL SIGUIENTE ENLACE:

www.elperiodico.com/envN.asp?n=421512

*******************

Comentario a tan insigne notición, ya que el disparate es de tanta magnitud.

El Montilla opina -y ejerce- que la legislación ambiental que se ha ido configurando en nuestra civilización occidental a base de evidencias palpables sobre su necesidad, para él es sólo un "papeleo" para las empresas. Así pues, va a librar a los pobres empresarios de ese molesto "papeleo" (leáse: SUJECCIÓN A DERECHO, que como a él le ha ido tan bien pasárselo por el forro y ha llegado hasta ser el President de la República bananera llamada Catalunya, pues lo va a generalizar como norma, el saltarse "el papeleo"). UFFFFFFFFFFFF!!!!

Un ejemplo más de que los partidos autonombrados con bombo y platillo DE IZQUIERDAS Y ECOLOGISTAS NO EXISTEN, SON UNA VERGÜENZA PARA LOS CIUDADANOS, PARA TODOS NOSOTROS. Un ejemplo más de que muchos de estos DESGRACIADOS QUE OKUPAN EL PODER "PÚBLICO" actúan plenamente bajo criterios de la más EXTREMA DERECHA ECONÓMICA E INTEGRISTA.

ERC, no para de salir en la prensa por su división interna. Pero nos entristece enormemente que esa "división" SÓLO sea por la cuestión del independentismo. En ningún caso hemos atisbado una sóla crítica al CAOS DEMENCIAL que nos están provocando las políticas neoliberales que nos aplican TODOS los gobernantes. Ni una crítica a este ANTIMODELO, a ESTA GRANGRENA PROVOCADA A NUESTRA CIVILIZACIÓN.

No vemos que hablen, ni por casualidad, de los problemas REALES a los que nos enfrentamos la sociedad en conjunto, problemas que ya nadie puede ocultar y que han salido a la luz pública, inciando un creciente debate público y político internacional al que nuestros gobernantes se han autoexcluído como si la cosa no fuera con ellos, debate que se basa en la evidencia de que la actual radicalización del sistema político-económico es totalmente INSOSTENIBLE POR DESTRUCTIVO, ya que está basado en UN RIDÍCULO REDUCCIONISMO ECONOMICISTA DE LA VIDA, y se dedica mayormente a allanar el camino a las expectativas de incremento de beneficio económico de unos cuantos. Allanar el camino, quitando "los obstáculos", eso es: quitando de enmedio los derechos (desregulando lo que habíamos llegado a regular después de siglos de civilización) de las personas y dejando todo el planeta y todas las formas de vida desprotegidos ante la codicia sin límite más abyecta. Nada más rápido para irnos a la extinción todos. Y todo ello de la mano de LOS GRANDES PERSONAJES POLÍTICOS ACTUALES.

En vez de introducir cambios (no tienen ni que pensar sino quieren: una parte de la sociedad les está ofreciendo alternativas por un tubo) . y redireccionar tanto despropósito, a parte de mirarse el ombligo, lo único que IMPULSAN esta gente es más de lo mismo y además, a toda pastilla, no sea que alguien tenga tiempo de reaccionar!: más cinturones, más carreteras, más aves, más transportes, más mercancías, más puertos, más aeropuertos, más y más infraestructuras absurdas hasta que nos salgan por el c., más camiones, más aviones, más turistas precarios, más consumo de energía, más destrucción de los ríos y los sistemas hídricos encareciendo de paso el precio del agua, más contaminación de todo tipo, más destrucción del territorio, más cemento y tochana matando la vida, más immigrantes para justificar todo lo anterior, y más augmento de la pobreza, más augmento de suicidios, más augmento de todo tipo de violencias y delincuencias, más mafiosos campando tan panchos, más precariedad laboral, más gente desesperada por todas partes, más aumento de la depresión, más inseguridad provocada por el terrorismo de Estado actual, más criminalización de las voces críticas por tanto, más represión, más endeudamiento obligado de los ciudadanos, más beneficios lucrativos de los grandes lobbys económicos, MENOS PROBABILIDAD DE LLEVAR UNA VIDA NORMAL....pues este sistema se basa en la INJUSTICIA SOCIAL, LA DESTRUCCIÓN DE LOS PATRIMONIOS HISTÓRICOS-CULTURALES Y EN EL SAQUEO DE TODOS LOS RECURSOS, INCLUÍDOS LOS NO SE PUEDEN RENOVAR.

¿alguno de los políticos arremete contra toda esta m.?

Otra lectura recomendada es el artículo de La Contra de la Vanguardia de ayer, titulado: "LA EXTINCIÓN DE SEMILLAS ES VERTIGINOSA", que anexamos por si alguno no lo ha leído. Por ejemplo...¿algún político hoy ha hecho alguna declaración pública ante tal terrible evidencia???? Sólo hemos visto páginas y páginas -como cada día- sobre las infraestructuras y ETA. Y además, haciendo de ambos temas guerra de bandos.

missatgera@

* * * * *

Plataforma Salvem Oliveretes
Wednesday, July 04, 2007 3:20:45 PM

2. Carta als regidors de Viladecans

La Plataforma Salvem Oliveretes ha enviat, mitjançant una instancia al registre del Ajuntament el passat divendres dia 29 de juny, una carta a cadascun dels regidors del Ajuntament de Viladecans que formen part del nou ple de la legislatura 2007-2011.

En la carta feliciten el regidors i els encomanen a fomentar la participació ciutadana “que tant be” han desenvolupat els últims anys... Igualment, els hi han fet memòria de les mes de 25 jornades, xerrades, caminades i accions que han realitzat en els més de 3 anys d’història de la Plataforma Salvem Oliveretes.

De la mateixa manera els hi han regalat un DVD amb els dos documentals que han servit a la plataforma per conscienciar a la ciutadania sobre la agracio natural, insostenibilitat i la no necessitat de desenvolupar el projecte urbanístic “El Pla de Llevant” que vol urbanitzar un nou barri de 2377 habitatges a la zona agrícola forestal d’Oliveretes.

Més informació a http://www.salvemoliveretes.org/

Viladecans, 18 de juny de 2007

Benvolgut/da regidor/a de l’ajuntament de Viladecans,

La plataforma Salvem Oliveretes està formada per veïns, veïnes i entitats de Viladecans que considerem del tot desencertat urbanitzar la zona de les Oliveretes. Durant més de tres anys, ens hem anat reunint periòdicament, fent el seguiment del desenvolupament de l’aprovació del planejament urbanístic del sector Oliveretes-Torrent fondo, que amb el nom del Pla parcial de Llevant de Viladecans, vol construir un nou barri de 2377 habitatges a la falda de la muntanya de Sant Ramon.

Un cop constituït el ple de l’ajuntament en la nova legislatura 2007-2011, gosem amb el seu permís adreçant-nos a vostè, per fer-li coneixedor del treball que hem realitat des de la plataforma, amb l’objectiu de justificar els nostres encerts i les nostres errades, perquè a diferència de l’anterior equip de govern, nosaltres, a vegades cometem errades, ens equivoquem i ho reconeixem.

Aprofitem l’ocasió per a saludar-lo en aquesta nova legislatura, i per a obsequiar-lo amb un DVD que recull els dos documentals que hem realitzat per sensibilitzar a la ciutadania respecte la pèrdua patrimonial, lúdica i natural, que representarà la destrucció de la zona agricola-forestal d’Oliveretes amb la construcció del Pla parcial de Llevant.

Esperant que continuï com fins ara, el bon rotllo, diàleg i cooperació amb l’equip de govern i el partits de l’oposició per fer de Viladecans un exemple de participació ciutadana, ens acomiadem de vostè, esperant poder continuar amb el seu diàleg per a millorar aquesta ciutat que és de tots i totes.

Atentament.

Plataforma Salvem Oliveretes

Història de la Plataforma Salvem Oliveretes

Actes i accions de la Plataforma Salvem Oliveretes

La plataforma Salvem Oliveretes neix el 2003, quan l’ajuntament aprova el segon text refós, en el qual s’incrementa en 300 habitatges el sostre d'Oliveretes, desprès d’una permuta amb els habitatges que havien d’anar a la riera de St. Llorenç, i què per la impossibilitat de construir-se allà, s’incrementa el sòl urbanitzable d’Oliveretes. I comença així a reunir-se periòdicament per fer un seguiment dels esdeveniments, tot demanant informació, presentant instàncies i intervenint en plens municipals (sempre que ens ho han permès, perquè som coneixedors de l’existència de l’article 14 del RPC....), i concienciant a la ciutadania amb xerrades, documentals, i jornades participatives...

febrer 2004, reunió amb l’assessor del Conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya.

2 d’abril de 2004: Xerrada sobre el projecte Urbanístic a Oliveretes a la Biblioteca de Viladecans (assistència de mig centenar de ciutadans).

Abril 2004, reunió amb els responsables de l'Incasol

10 juliol 2004, participació a la 1a. Jornada de Participació Juvenil organitzada per el Consell de Joventut de Viladecans, en què es va afrontar el tema de l’accés a l’habitatge.

Octubre de 2004: intervenció al ple municipal d’en Jordi Mazon, portaveu de la plataforma salvem oliveretes.

http://www.aj-viladecans.es/NR/rdonlyres/FBC3E205-065D-440F-BA90-92489920F46C/5387/PL281004.pdf.

Abril 2005, TV3 grava un reportatge sobre la problemàtica, al programa El medi Ambient

Maig 2005: participació a la Fira de Sant Isidre.

Maig 2005, caminada i apadrinament de centenars dels garrofers d'Oliveretes per la ciutadania. Assisteixen més de 100 persones.

7 de Març de 2006: De sobte ens assabentem sense avis previ de la convocatòria d’un ple extraordinari per aprovar inicialment el Pla de Llevant a Oliveretes e improvisem una intervenció al ple extraordinari. I concentració a la plaça de la vila amb pancartes.

28 d’abril de 2006: presentació de 15 al·legacions al planejament urbanístic. Tot i ser desestimades pels tècnics de l’ajuntament, algunes van ser considerades per la Comissió d’urbanisme de Barcelona, com la nostre al·legació nº 14, fet que va provocar el retorn de l’expedient un cop es va aprovar provisionalment al ple.

7 de maig de 2006: passejada per Oliveretes tot recollint garrofes.

Maig de 2006: recollida de signatures i oferiment de garrofes a la Fira de Sant Isidre..

29 de juny de 2006: Ple municipal per l’aprovació provisional del Pla de Llevant. Sense que se’ns hagin contestat les al·legacions improvisem, Així es fomenta la participació ciutadana, Protestem al carrer amb timbals i a la sala de plens del ajuntament amb pancartes.

5 de Juliol de 2006. Rebem per correu les respostes a les nostres al·legacions. Cap d’elles han estat considerades i son contestades llençant pilotes fora...

Juliol de 2006: paradeta al Festival internacional de teatre AlCarrer’06 de Viladecans.

Juliol-Agost 2006: Reunions amb les associacions de veïns de Viladecans.

Setembre 2006: Reunió amb la Federació d’associacions de Veïns de Viladecans, i organització conjunta de les jornades de participació ciutadana sobre el “Pla de Llevant” a Oliveretes.

Octubre de 2006: Jornades ciutadanes sobre el planejament urbanístic, organitzades conjuntament amb la federació d’associacions de veïns de Viladecans, on es va donar veu als cinc partits polítics representats en el ple municipal per que donessis el seu parer sobre “el pla de Llevant” a Oliveretes. Molt poca participació de la ciutadania.

30 de Novembre 2006: coincidint amb el ple del Ajuntament, projecció dels documentals “Viladecans, muntanyes de ciment”, i “sota ciment” a la plaça de la vila.

3 de Desembre de 2006: Caminada popular a la zona agrícola forestal d’oliveretes. I Assemblea de plataformes en defensa del territori del Baix Llobregat a Viladecans.

21 de Desembre 2006: Ens deneguen la intervenció al ple municipal, denunciem al síndic de greuges de Catalunya la vulneració dels nostres drets reconeguts al reglament de participació ciutadana, Coincidint amb el ple del Ajuntament, es realitza un acte reivindicatiu a la plaça de l’ajuntament.

16 de Març de 2007: Taula rodona sobre el conflicte urbanístic a la falda de la muntanya de Sant Ramon. A la biblioteca de Viladecans. El equip de govern del ajuntament convidat a ser membre de la taula, no hi participa. Assisteixen 64 persones

21 d’abril de 2007: Jornada ludico-festiva al jardi municipal, tallers i jocs infantils, projecció de documentals i concerts de pop-rock.

12 maig de 2007: Protesta per la aprovació definitiva del pla de llevant a Oliveretes, en la inauguració de la 37ena. Fira de Sant Isidre de Viladecans aprofitant la presencia del president de la generalitat, Jose Montilla, dins la campanya de la setmana en defensa del territori i contra l’especulació www.estatotfatal.net

Continuarà... poden estar tranquils i tranquil·les. Seguirem informant d’allò que l’equip de govern no fa, informar i denunciar el model de ciutat insostenible i agressiu amb l’entorn que ens estan deixant.

Les nostres al·legacions i raons a www.salvemoliveretes.org

* * * * *

Amnistia Internacional
Wednesday, July 04, 2007 8:36:24 AM

3. Musica bajo las palmeras

Este mensaje incluye imágenes. Si no lo ves bien, pulsa aquí.

http://www.es.amnesty.org/emailing/varios/Musica-bajo-las-palmeras.html

Un verano solidario en Barcelona

Todos los viernes de julio, agosto y septiembre, a las 22:00 horas, el Jardín Romántico del Ateneu Barcelonés acoge música de todo el mundo que se solidariza con la defensa de los derechos humanos junto a Amnistía Internacional.

Por los 10€ de la entrada solidaria, puedes disfrutar de blues, jazz, dream & bass, bossa nova, cumbia, tango, sonidos orientales, fusión, funk...

Desde Cataluña a México, pasando por Galicia, Guinea Bissau, Rajasthan (India), Venezuela, Andalucía, Bulgaria, los EEUU, los Balcanes, Marruecos, Canadá, Argentina, Chile, Alemania o Italia...

Los conciertos ayudarán a mantener la independencia económica y política de Amnistia Internacional y contribuirán a la difusión de las campañas contra la tortura y contra la violencia hacia las mujeres.

Entradas de venta anticipada en el Telentrada (902 10 12 12 www.telentrada.com) y una hora antes de los conciertos en el Ateneu Barcelonés.

Nos vemos en el Ateneu los viernes a las 22:00!!

Julio
Día 6 Nómhadas.

Día 13 Nino Galissa.

Día 20 Dil Mastana.

Día 27 Montse Cortés y Banda Picoco.

Agosto

Día 3 Calima.

Día 10 La familia Rústika.

Día 17 Gwen Perry.

Día 24 Meridiana.

Día 31 Möondo.

Septiembre
Día 7 Carmen.

Día 14 Mashala.

Día 21 Rodrigo Flores.

Día 28 Moussakis.

* * * * *

Per difondre
Tuesday, July 03, 2007 5:12:57 PM

4. [XMG] Asamblea treballadors de la intervenció social

Un col·lectiu d’Educadores i Educadors Socials, treballadors dins de l’àmbit de la intervenció socioeducativa, davant la signatura del conveni estatal del tercer sector ( I Convenio Colectivo Marco Estatal de Acción e Intervención Social)

– B.O.E. Nº 146 del Dimarts 19/6 – i la imminent aparició del conveni català convoquem a una assemblea a tots els treballadors i treballadores de la intervenció social per tal de parlar sobre les possibles implicacions que pot comportar aquest fet.

L’assemblea serà al local del CEESC, al C/Aragó 141-143, 4ª el dia 5/7/07 a les 10.00 del matí i les 18.00 de la tarda.

Considerem que és un fet prou important com per esperar el màxim d’assistents possibles i que en la mesura del possible feu difusió d’aquesta trobada.

* * * * *

David
Monday, July 02, 2007 10:31:20 PM

5. [XMG] Assemblea, i després sopar, de la Plataforma · dj 19 de juliol · 19,30h · Brindem Brindola

De: Plataforma Aturem la Guerra [mailto:info@aturemlaguerra.org]

Enviado el: martes, 03 de julio de 2007 0:29

Asunto: Assemblea, i després sopar, de la Plataforma · dj 19 de juliol · 19,30h · Brindem Brindola

Assemblea de fi de curs de la Plataforma Aturem la Guerra, dj 19 de juliol · 19,30h

Brindem Brindola, Riera Alta 4-6, Barcelona 08001 (Metro: L3-Liceu o L2-Sant Antoni).

Entre els temes per tractar són:

*

Propostes per promoure el boicot a l'Estat d'Israel: negació d'Abacus de deixar de vendre productes d'Israel; boicot acadèmic; boicot cultural... (més http://www.aturemlaguerra.org/?q=taxonomy_menu/4/30 informació);

*

Participació de la Plataforma a les jornades de Sodepau i Ciemen de novembre 2007, on participaran activistes d'arreu del Mediterrani;

*

Futures accions entorn a l'Afganistan i la Malalai Joya (més

http://www.aturemlaguerra.org/?q=taxonomy_menu/4/35 informació);

*

Informe sobre la proposta del Fòrun Social Català;

*

I igual voldrem parlar de la nostra actitud respecte a les tropes espanyoles al Líban.

Després de l'assemblea, la gent que vulgui quedarà per sopar (a càrrec de cada persona).

Plataforma Aturem la Guerra

Web: http://www.aturemlaguerra.org/

Llista de correu:

http://www.grups.pangea.org/mailman/listinfo/llista-aturemlaguerra

* * * * *

Manuel Franquesa
Monday, July 02, 2007 9:13:49 PM

6. LA VERITAT Nº 414 : El acoso comercial

http://www.amics21.com/laveritat/414.htm

* * * * *

m.rosa ferran iglesias
Monday, July 02, 2007 6:58:46 PM

7. MANIFESTACIÓ 2007

http://www.avui.cat/article/tec_ciencia/2683/gais/orgull.html

AVUI.cat

Societat, ciència i tecnologia

Gais per orgull

Unes 30.000 persones, segons l'organització, han participat a Barcelona en la marxa de l'Orgull Gai, sota el lema 'Genera i construeix sense transfòbia', a favor del col·lectiu transsexual

Unes 30.000 persones, segons l’organització, han participat avui a Barcelona dins la marxa de l'Orgull Gai, sota el lema 'Genera i construeix sense transfòbia', a favor del col.lectiu transsexual. Els manifestants s’han congregat a la plaça Universitat i han iniciat una marxa que ha tingut la primera parada a la plaça Catalunya, on es va celebrar el 30 aniversari de la primera manifestació a favor del col.lectiu homosexual a Barcelona. Després, els assistents han reprès la marxa cap a Via Laietana acompanyats de tres camions, un dedicat a les lesbianes, un contra l'homofòbia i un que imitava un hospital, com a crítica als exàmens als quals han de sotmetre’s els transsexuals perquè s’aprovi la intervenció de canvi de sexe segons la nova Llei de Gènere aprovada pel Govern del PSOE.

Durant la manifestació, s'hi ha pogut escoltar consignes com "Sí, sí, som així", "treballem contra l'homofòbia", "rere les persianes també hi ha lesbianes" i "entre els tafaners també hi ha maricons", que al.ludien irònicament les persones que miraven com transcorria la protesta.

La manifestació ha acabat a la plaça Sant Jaume, on el primer transexual masculí de Catalunya, Moisès, ha llegit el manifest. A cada moment, la protesta ha transcorregut en un clima festiu, i s'hi han pogut escoltar cançons d'Alaska o del musical Priscilla, dues icones del moviment homosexual.

En l'acte a Barcelona, que se celebrava simultàniament a Madrid, hi ha assistit el secretari general d'ICV, Jordi Guillot; el regidor de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, Quim Mestre; el responsable de la Generalitat per al col.lectiu, Xavier Verdaguer; la diputada d'ICV Laia Massana i l'eurodiputat Raül Romeva

* * * * *

Kasalprat
Monday, July 02, 2007 6:44:52 PM

8. [Infokop] Oferta de Curro!

Assumpte: Oferta de Curro!

De: kasal@kasalroquetes.org

Data: Tue, Juny 26, 2007 8:14 pm

Se buscan monitores del tiempo libre para incorporación inmediata en Pineda de Mar (facil conexión desde Barcelona)

Para Julio-Agosto (selección de personal ya) horario de 8:30 a 12:00.

Para mas información contacta con LUCI en el 670050124.

* * * * *

per-difondre
Monday, July 02, 2007 5:33:35 PM

9. [XMG] Divendres 6 juliol 20h Presentació llibre sobre comunicació i moviments socials

Divendres 6 de juliol a les 20h a la Llibreria La Sirga (c/ Tordera 32, baixos):

S'hi presentarà el llibre: "COMéspossible? Un tomb pels límits de la democràcia mediàtica" de Laika Soyuz i Penya-roja, un llibre elaborat pel col·lectiu Comunicant.

Aquest llibre fa una narració-anàlisis de forces de les mogudes dels últims anys dels moviments socials de Barcelona des del punt de vista de construcció d'estratègies comunicatives. S'hi expliquen encerts, fracassos i, sobretot, moltes mancances... realment l'aspecte comunicatiu és decisiu però sovint el descuidem d'una manera molt imprudent... En l'àmbit comunicatiu som molt fatalistes veient que els mass media ens ningunegen i que els nostres mitjans alternatius no traspassen gairebé mai les parets de la nostra bombolla...

Veniu a parlar-ho amb nosaltres el 6 de juliol? Estaríem encantats.

Comunicant.
P.D.
Web del col·lectiu Comunicant redactor del llibre: http://www.comunicant.info/

Primeres 23 pàgines del llibre gratuïtes a internet:

http://www.comunicant.info/spip.php?article129

* * * * *

fundacio_marianao
Monday, July 02, 2007 10:15:54 AM

10. Projecte Insert@´t

La Fundació Marianao posa en marxa el Projecte Insert@’t, com una experiència de formació en manteniment d’edificis, orientada a la millora del nivell d’ocupabilitat de joves en situació de risc social.

El passat quatre de juny la Fundació Marianao va iniciar un nou projecte, finançat per la Fundació Un Sol Món (obra social de Caixa Catalunya), orientat a formar joves en l’àmbit del manteniment d’edificis per tal de millorar el seu nivell d’ocupabilitat.

Aquesta iniciativa es descriu com un projecte de caire laboral i qualificador, orientat a treballar amb població jove des del punt de vista de l’adquisició de competències i la millora del nivell d’ocupabilitat, com a pas previ per garantir l’accés al mercat laboral.

Les accions de manteniment d’edificis inclouran des de la introducció al món de la electricitat, passant per l’aire condicionat, la pintura i fins i tot introducció a la feina de lampista. Aquest model ofereix als participants tant el suport educatiu com un model basat en l’acompanyament de l’itinerari personal.

Aquesta acció, que es desenvoluparà fins al mes de desembre d’enguany, pretén afavorir processos d’incorporació social i laboral dels alumnes, a través de la seva incorporació en recursos de caire formatiu o empreses del sector del manteniment i rehabilitació d’Edificis.

A més, aquestes actuacions tindran repercussió quant a la millora de determinats espais i equipaments de la ciutat de Sant Boi, ja que part del procés de formació dels joves es desenvoluparà a partir d’actuacions, obres de millora i adequació d’espais i equipaments del barri de Marianao, Associació de Veïns Poblet Marianao, escoles, centres culturals i altres.

C/ Girona, 30 Sant Boi de Llobregat

08830 – Barcelona

Telèfon: 93 630 30 62 Fax: 93 654 60 79

correu electrònic: fundaciomarianao@marianao.net

* * * * *

Bosch Perello, Antoni
Monday, July 02, 2007 7:47:03 AM

11. La memoria de los obispos españoles

JUAN G. BEDOYA - Madrid – El País, 02/07/2007

Los obispos acusan al Gobierno socialista de reabrir heridas de la Guerra Civil con su proyecto de ley sobre la memoria histórica. Ellos llevan décadas empeñados en elevar a los altares a miles de muertos, todas de un bando, en aquella contienda incivil.

La Conferencia Episcopal Española sostiene que la II República (1931-1939) significó para la Iglesia católica "la última persecución religiosa", con 6.832 mártires, entre ellos 4.184 sacerdotes y 12 obispos. Los obispos excluyen de la relación a los curas fusilados por los fascistas en el País Vasco.

La ofensiva de la jerarquía católica para elevar a los altares a sus víctimas se inició apenas proclamada la victoria del sublevado general Franco, el 1 de abril de 1939. Pío XII, elegido Papa un mes antes, lo proclamó en un radiomensaje 15 días después (16 de abril): "La nación elegida por Dios acaba de dar a los prosélitos del ateísmo materialista la prueba de que, por encima de todo, están los valores de la religión". El pontífice rubricó esa admiración nombrando al implacable dictador español protocanónigo de la romana basílica de Santa María la Mayor.

Los obispos de la época reclamaron de Roma una "beatificación colectiva". Los acontecimientos posteriores abortaron la operación. La derrota del nazismo y el fascismo en 1945 obligó al Vaticano a retrasar una proclamación semejante, temeroso de que la ceremonia se interpretase como una beatificación de la dictadura criminal de Franco. Y más tarde, muerto Pío XII, el obstáculo fue la evolución de catolicismo, impulsada por el Concilio Vaticano II y, sobre todo, por los papas Pablo VI y Juan XXIII, antifranquistas declarados. Este último llegó a prohibir que se pronunciara la palabra cruzada en su presencia.

Ninguno de los jerarcas del catolicismo en aquel trágico período de la historia figura entre los santificables. No el cardenal Enrique Pla y Deniel, obispo de Salamanca en 1936. Bendijo el ajuste de cuentas en una pastoral que apelaba, en metáfora repugnante, a las dos ciudades de san Agustín, es decir, a una cruzada a muerte de Abel contra Caín. Ni tampoco el cardenal de Toledo y primado de España, Isidro Gomá. Suya fue la idea y el texto de la Carta colectiva del episcopado, de 1937. Sin miramiento alguno, la pastoral se puso de parte de los militares golpistas y proclamó "el sentido cristiano de la guerra".

Memoria por memoria, conviene que se conozcan todas. Los obispos se enfadan si se les recuerda que Franco utilizó a placer a la Iglesia católica. Víctimas, pero también verdugos, se dejaron querer durante décadas por aquel caudillo, del que obtuvieron generosos beneficios en años de terribles penurias -fusilamientos, cárcel, exilio, hambre y falta de libertades- para el pueblo español.

* * * * *

Bosch Perello, Antoni
Monday, July 02, 2007 7:32:11 AM

12. Google contra Michael Moore

El buscador ofrece a la industria su sistema de publicidad 'online' para combatir el mensaje crítico del documental 'Sicko'

P.F. – El País, Madrid - 02/07/2007

El último documental de Michael Moore arremete contra el sistema sanitario de EE UU, criticando el comportamiento de "aseguradoras, profesionales de la salud y compañías farmacéuticas". Lauren Turner, directiva del buscador de Google especializado en temas sanitarios Google Health, dice en el blog oficial de la compañía que el sector se ha enfadado con razón, y propone una solución para combatir la mala prensa que está generando el polémico director. Gastar dinero en anuncios publicados en Google.

· Moore afronta el éxito o la ley

El post de Turner se ha entendido en muchos foros como un posicionamiento del buscador del lado de la industria, una decisión de enfrentamiento con Moore que según Techcrunch no es nada inteligente. Ya le han caído tantas críticas que se la responsable de Planificación de Cuentas en Google Health ha tenido que publicar un segundo escrito aclarando que las opiniones sobre la película de Moore son personales, no corporativas, e insistiendo en que la publicidad online de Google puede ser un sistema muy efectivo para participar en el debate público.

Desde Google Health, su principal responsable, Adam Bosworth, ha asegurado en alguna ocasión que el objetivo es que los pacientes sepan más sobre su dolencias y disponga de mucha más información para que "tomen el control absoluto sobre su salud". Pero la prioridad del buscador especializado en temas sanitarios parecen ser las grandes empresas del sector, según cuenta un lector de Boing Boing.

Explica como Google le obligó a retirar un anuncio de AdWords en el que criticaba a la firma de pruebas de medicamentos Convance. "Aparentemente que el sector critique a Moore está bien, pero que un chico cualquiera critique a una gran corporación, no lo está".

* * * * *

moviments.cat
Monday, July 02, 2007 12:04:12 AM

13. [Cat-0] Finançament pels mov. Socials

Benvolguts i benvolgudes,

El butlletí de cat@moviments.cat el començareu a rebre setmanalment el 15 de juliol.

Agraïm la rebuda del projecte, que s'ha traduït en nombroses mostres d'interès; amb algunes altes i amb poques baixes. Ara mateix hi ha 19.061 adreces

De ben segur n'hi falten molts i moltes. Encara poden ser moltes més, si penses que pots col·laborar d'alguna manera en l'extensió de la llista, digue'ns-ho!!

Ara us deixem amb la informació de Si la bossa sona, xarxa de finançament pels moviments socials. Pensem que l'economia és fonamental també per l'enfortiment de totes les lluites i per això us fem arribar aquest missatge uns dies abans que cat@moviments.cat comenci a funcionar normalment:

Si la Bossa sona, xarxa de finançament pels moviments socials.

En el darrer any, s'ha estat estat creant un espai de trobada i de suport financer per la transformació social a Catalunya, que ara us presentem.

Hi trobareu l'estructura i informació necessària per col·laborar econòmicament en projectes socials, ecològics i culturals.

Hi trobareu informació sobre els moviments socials en el nostre país.

On se us facilitarà la cerca de finançament pel vostre projecte.

a) Per què una xarxa de finançament pels moviments socials?

Creiem que hi ha persones que tot i no disposar de la possibilitat de participar activament de projectes de transformació social, sí que voldrien col·laborar econòmicament o d'altres maneres (aportant recursos materials, coneixements o d'altres), si els conegués. Amb aquesta iniciativa volem arribar a aquest tipus de persones; així com, donar a conèixer la feina quotidiana de moltes persones.

Actualment el finançament de les lluites socials depèn sobretot de festes o de quotes, d'un nombre massa limitat de persones. En alguns casos es reben subvencions públiques, qüestió que acostuma a portar adherida una pèrdua d'independència, o si més no, hi ha projectes que pel seu contingut no hi poden accedir.

b) Com conèixer els projectes que busquen finançament

Des de Si la Bossa sona hem posat en marxa un parell de recursos informatius per a facilitar el contacte entre persones i projectes.

La Intranet: podeu accedir-hi des de l'adreça http://www.silabossasona.net/ . Volem apostar per aquesta eina per facilitar la comunicació entre la societat i els col·lectius que estan tirant endavant els projectes i també entre els diferents col·lectius. En entrar a la Intranet pots veure la informació dels projectes (ja en són 37!), i les dades necessàries per col·laborar-hi, però per interactuar amb ells, t'has de registrar com usuari@.

Labossa: és el catàleg semestral en paper i gratuït, del qual ja hem tret la primera edició, en format diari de 44 pàgines, a finals d'abril del 2007. Labossa és una eina pensada perquè la gent que no usa gaire Internet, pugui accedir també a la informació sobre els projectes i contactar amb ells. Si en voleu un exemplar ens el podeu demanar.

c) Entitats que formen part de Si la Bossa sona,

Aeren (Associació per l'Estudi dels Recursos Energètics), Altercoms, Assemblea per la Comunicació Social, Associació per la Difusió Sense Límits (ADSL) - Setmanari Directa, Cambium Permacultura-es.org, Can Masdeu, Centre Social Autogestionat La Maranya, Col·lectiu Info-Usurpa, CRIC - Revista Opcions, Eclèctica Laboratori de Noves Visions Digitals, EdPAC (Educació Per l'Acció Crítica), Equip legal, Espai Obert, Fets (Finançament Ètic i Solidari), GAIADEA, Grain Art, Hospiclowns, Infoespai, L'Era (Espai de Recursos Agroecològics), La Ciutat Invisible, Lapsus Espectacles, Liberinfo, Obrint portes, Polèmica, RAI (Recursos d'Animació Intercultural), Repsolmata, Revista EcoSemanal, Revista Illacrua, RUIDO (Associació de Fotoperiodisme Autònom), Sostre Cívic, Vida Serena (Associació per a l'harmonia natural), Xarxa d'Economia Solidària, Xarxa Sense Fils Cooperativa i Zitzània – Contrainfos.

amb el suport de: Col·lectiu Ronda i Maderas Nobles de la Sierra del Segura.

Per adherir la teva entitat pots fer-ho aquí: http://www.silabossasona.net/peticions-CAT.html

d) Com pots col·laborar

Si tens possibilitat directa de col·laborar, pots anar a la Intranet de si la bossa sona i informar-te fins trobar un projecte que et motivi. T'animem a registrar-te i preguntar el que calgui per resoldre els teus dubtes.

També pots explicar-ho entre aquelles amistats i coneguts que pensis que hi poden estar interessades.

I si tens accés a algun mitja de comunicació, sigui general, local o temàtic, aniria molt bé si pot aparèixer com a notícia.

e) Setmana de presentacions

Farem dues presentacions de Si la bossa sona, aquesta mateixa setmana a Barcelona.

Dimecres dia 4 de juliol a les 19h

Federació d'Associacions de Veïn@s de Barcelona

Obradors, 6-8 Drassanes L3

Dijous dia 5 de juliol a les 19.30h

Espai transformadors

Ausiàs Marc, 60 Tetuan L2 o Arc de Triomf L1 Barcelona

més info de les presentacions a: http://www.silabossasona.net/pag6b-CAT.html

Esperem que a partir del setembre i amb el vostre suport se'n facin més en d'altres indrets del territori català.

Agraïm el vostre interès!

Si la Bossa Sona,

xarxa de finançament pels moviments socials

contacte: info@silabossasona.net

Tf 932170623

www.silabossasona.net http://www.silabossasona.net/

* * * * *

Araqu
Sunday, July 01, 2007 5:09:27 PM

14. [ACS] Presentació a Gràcia

Divendres, 6 de juliol, a les 20 h i a la llibreria Sirga (c/Tordera, 32) de la vila de Gràcia, es farà la presentació del llibre 'COMéspossible? Un tomb pels límits de la democràcia mediàtica', signat per Laika Soyuz i Penya-roja; comptarà amb la participació de diversos membres del col·lectiu Comunicant (www.comunicant.info). Us hi esperem!

Salut.

* * * * *

Manuel Franquesa
Sunday, July 01, 2007 12:47:15 AM

15. LA VERITAT DE LOS INCOMPETENTES HISTÓRICOS: Teoría de Asimov

Hola todas y todos

Acabamos de leer este profundo pensamiento de Isaac Asimov:

"La violencia es el último recurso de los incompetentes"

Si aplicamos este principio al trío de las Azores, veremos que Asimov tenía toda la razón del mundo:

Aznar es presidente de una fundación o think tank que sólo publica cosas FEAS, Blair se (ha tenido que) ido de Dawning Street para recolectar paz donde sembró violencia y Bush es Bush y punto.

Si mañana váis a misa en la iglesia de Bellamar, orad por estas tres (3) almas incompetentes, y sobre todo, no intentéis hacerlo caminando por los pasajes de nuestro barrio. Esto es tanto o más peligroso que el nuevo currele del Tony.

Feliz domingo n(os) deseo

Manel

* * * * *

Edip Rei
Friday, June 29, 2007 6:53:58 PM

16. RE: [respolis.cat] CGLT

Com bé tu dius, Àlex, els gais són variats, i, fins i tot, hi ha imatges gais “de mercat”.

Però nosaltres veiem que hi ha diferències fins i tot que donen a pensar. Per exemple, els gais, i, fins i tot, lesbianes que coneixem, que són o han estat socis o col·laboradors nostres, no corresponen ni de lluny a les associacions de gais. Com és possible?

Per exemple, què pensen les associacions gais de la discriminació per raó de sexe home/dona? Totes pensen semblant, o n’hi ha que pensen a l’inrevés de les altres?

Es corresponen les associacions de gais als gais existents, o bé són una determinada ideologia la que hi està representada?

* * * * *

Manuel Franquesa
Friday, June 29, 2007 6:47:49 PM

17. THE DHL VERITAT: Carta de una lectora

From:Lectora
Sent: Friday, June 29, 2007 1:32 PM
Subject: Fwd: POR EL PLANETA TIERRA !!!!!

HOLA Sr. sotsotdirector:

M'agradaría la difusió d'aquest missatge.

Per als que creguin que no saben meditar,(tothom ho fà espontàniament algún cop), dono uns apunts útils: Només es tracta d'estar PRESENT EN EL ARA, amb la columna vertebral en la seva vertical natural, respirant fons de manera conscient, durant uns 20 minuts. Al començar demanes per aquest món nostre i després ho soltes.

Moltes persones fent això al mateix temps, sembla que té més poder que les bombes.
Molt agraïda

Núria

HOLA AMIGOS, HERMANOS, COMPAÑEROS, FAMILIARES, PARIENTES, HABITANTES DE LA TIERRA, HUMANOS, PASAJEROS DE ESTA NAVE :

QUIERO CONTARLES QUE EL DIA SABADO 7/7/07 SE REALIZARÁ UN RECITAL DE MUSICA MUNDIAL, POR EL RECALENTAMIENTO GLOBAL, DONDE PARTICIPARAN CANTANTES DE TODO EL MUNDO. Y SE TRANSMITIRA POR TELEVISION DURANTE 24 HS. EN 18 PAISES.

UNAMONOS EN ESTE PROYECTO SOLIDARIO PARA SALVAR A NUESTRA NAVE TIERRA, PARA QUE TOMEMOS CONCIENCIA DE LOS CAMBIOS CLIMATICOS QUE ESTAMOS VIVIENDO, DEL GRAN DESEQUILIBRIO ECOLOGICO QUE PODEMOS DETENER MODIFICANDO NUESTRAS CONDUCTAS INDIVIDUALES, DEJANDO DE AGREDIR A LA NATURALEZA Y CUIDANDO NUESTROS RECURSOS NATURALES. LES RECOMIENDO QUE VEAN LA PELICULA "UNA VERDAD INCOMODA" DE ALGORE, ESTÁ EN DVD, TRATA JUSTAMENTE DE ESTOS TEMAS....Y LA PELICULA "THE SECRET", QUE TRATA SOBRE LA "LEY DE ATRACCION".

EL DIA 17/07/07A LAS 11:11 HS. SE REALIZARA UNA MEDITACION MUNDIAL PIDIENDO POR NUESTRO BENDITO PLANETA TIERRA, NUESTRA MADRE TIERRA, LA PACHAMAMA, GAIA....

LES PIDO QUE REENVIEN ESTE E-MAIL A TODAS LAS PERSONAS QUE CONOZCAN, ES UNA MANERA DE UNIRNOS POR UN MUNDO MEJOR.

* * * * *

Manuel Franquesa
Friday, June 29, 2007 6:44:21 PM

18. LA VERITAT DE LOS PLENOS DE GRACIA II : Nuestros pronósticos se fueron al garete

Hola todos y todas

Ayer escribimos:

"Sin embargo, como se trata de un gobierno de centro-izquierda --sumamente preocupado por la deuda externa de nuestra ciudad bananera-- seguramente se bajarán el sueldo como acto de austeridad y solidaridad con una ciudadanía cada vez más empobrecida".

Hoy escribimos:

Los concejales con dedicación (¡qué bonita palabra!) se subirán el sueldo aprox. un 11% y nuestro humilde alcalde aprox. un 6%.

Tanto hablaron de dinero en este Pleno, que nos quedamos dormidos...

... hasta que nos despertó el flamante silencio de la portavoz del grupo municipal de Ciutadans.

Seguramente podrán leer todos los pormenores de este Pleno en la maculatura paraoficial gratuita "LA VOZ" del mes que julio.

Salud&Pessetes

Manel

* * * * *

Plataforma Salvem Oliveretes
Friday, June 29, 2007 4:10:17 PM

19. ICV-EUiA de Viladecans "salvadors" d'Oliveretes

llegit a http://azconanelbarbaro.com/2007/06/25/eleccions-viladecans-2007-resposta-dicv/

En Quique Azcona, en el seu blog a petició de la Plataforma Salvem Oliveretes va demanar un pocisionament a tots els candidats a les municipals a Viladecans i ICV-EUiA en veu d'en Jose Luis Atienza el contesta el dia 25 de juny...

Val més tard que mai, José Luis Atienza (President d‘ICV a Viladecans http://www.icv-viladecans.org/ ) respon a la pregunta als candidats (http://azconanelbarbaro.com/2007/05/23/eleccions-viladecans-2007-pregunta-al-candidata/ ) llençada durant la campanya electoral, la resta de respostes les podeu trobar aquí. (http://azconanelbarbaro.com/2007/05/25/eleccions-viladecans-2007-resposta-dels-candidatsa/ ) http://azconanelbarbaro.com/2007/06/25/eleccions-viladecans-2007-resposta-dicv/

Estimat Quique:

Degut a un forat negre del nostre sistema informàtic, no he tingut notícies del seu amable escrit. Estaria encantat de que publiquessiu la meva resposta en el vostre blog. D’entrada, al meu entendre, fa unes afirmacions que no puc compartir perquè no s’ajusten a la realitat. Estimo que no són certes aquestes desparicions de l’arbrat i l’invito a quedar quan vosté vulgui i comprovar en el text del Pla Parcial, que es conservarà la major part de l’arbrat, perquè així figura en el document. Jo tampoc sé entendre a què es refereix quan parla de zona d’esbarjo i no crec que podem parlar en rigor de que avui existeixi una zona de transició entre la ciutat i la zona forestal de Sant Ramon.

En parlar del pla de Llevant, sembla com si la Iniciativa de portar endavant el Pla de Llevant fos d’Iniciativa-EUiA . I no és així. Si puguèssim escollir, baixaríem la vía de cornisa, baixaríem l’edificació i fariem de tot Sant Ramon un parc públic. I no és així. Aquesta no és una elecció materialment possible. Per què? Perquè a) els terrenys són privats (Incasol i altres -Incasol és una societat privada de titularitat pública dedicada a la construcció) i b) la iniciativa del Pla no només ha estat privada, sinó que existeix, o existia fins la nova aprovació del Pla de Llevant, un Pla Parcial aprovat per la Generalitat des de 1.995 que no tenia cap respecte pel territori, cobria les rieres, edificava molt per sobre de la línia de la ronda de cornisa i portava l’edificació fins els límits del pla, al mateix peu de Sant Ramon.

O sigui, que des de el punt de vista de ICV-EUiA, no hem estat discutint un pla per edificar una zona agrícola forestal, sinò modificant un pla que no tenia cap respecte pel territori. Territori que per altra banda, estava qualificat com a zona 19, d’urbanització intensiva, des de 1974. Crec que hem fet un Pla Parcial novedós, ambientalista i social, com no s’havia fet mai. Creiem, a més, que és important que sigui un pla per a la gent que vagi a viure allà i pensem que queda, sobre el paper, ben resolt.

Hem de reconèixer que hem tingut sort. Havia canviat la majoria a la Generalitat i els nostres vots eren decisius a l’ajuntament -ara, suposem que alguns descansaran, ja no és, de decisiu- i teniem força per negociar. Ho hem aprofitat, ho diem sincerament, en benefici de la ciutat. I si precisament per això, per modificar un Pla Parcial horrorós i convertir-lo en un Pla excel·lent, hem perdut un regidor, ho donem per ben perdut. Sense anar més lluny, amb l’actual correlació de forces, no hauriem pogut negociar un Pla com aquest. Sí, a lo millor haurien votat en contra, i llavors tots ben contents a dormir, amb la bondat a la cara i la pancarta de salvem oliveretes sota el llit. No ha sigut aixi, per sort. Hem tingut la possibilitat de canviar la realitat -l’antic Pla parcial- a favor de una política més ambientalista i ho hem fet.

Crec també sincerament que la vostra pressió -la de la plataforma- ens ha ajudat a negociar, a ser més exigents. És positiu, molt positiu, que hi hagi grups que promoguin la consciència ambientalista i que aaegueixin aquella consigna d’aquell maig del 68 tan estimat per alguns de nosaltres: “Seamos realistas, pidamos lo imposible”. A nosaltres ens toca ser realistes i forçar els límits d’allò que és possible.La nostra responsabilitat es canviar les coses quan podem fer-ho, encara que no sigui mai fins a nosaltres voldrien. Perquè nosaltres tenim un problema, tenim dos regidors, i la nostra capacitat de canviar les coses és proporcional -és la democràcia- al nostre recolzament ciutadà. Tenim la força dels 2.000 vots. Altres -mai no hem d’oblidar-lo-, tenen la força de 9.000 vots. I aquí no hi ha vots de ciutadans tontos que valen menys ni vots de ciutadans llestos que valen menys. Cada persona és un vot. No ens enganyem. El pensament crític, nosaltres, Esquerra, ha retrocedit en Viladecans aquestes eleccions. Haurem d’aprendre. Tots. Encara que sigui massa demanar.

José Luis Atienza

President d’Iniciativa

* * * * *

Àlex Casademunt
Friday, June 29, 2007 12:04:41 PM

20. [respolis.cat] CGLT

Com sabeu, els gais, les lesbianes i els/les transexuals estem celebrant el 28 J, anomenat dia de l'orgull gai. El moviment gai és divers i contradictori malgrat aglutinar una restringida minoria. Hi ha recerques (Gerard Coll,...) molt interessants en aquest sentit: que posen de manifest que "tants caps, tants barrets": pel que fa les visions del fenòmen, els objectius del moviment, les reivindicacions dels col·lectius. Les expressions polítiques i mediàtiques també són molt diverses (no té res a veure el lobby econòmic al voltant de les discoteques i bars gais amb les posicions del FAGC o la Guerrilla Travolaka). Penso que, malgrat tots els problemes que el col·lectiu gai, lèsbic i transexual pateix, es tracta d'un moviment creatiu i subversiu que aporta una mica oxigen a aquesta societat idiotitzada.

Problemes, n'hi ha, evidentment:

1. alienació mediàtica amb el món del glamour i l'espectacle com a fita personal o model d'autorealització;

2. viure els estereoptips propis d'una globalització accelerada: parlar en anglès o espanyol com a llengua vehicular, estandarditzar i banalitzar l'oci fins a extrems rídiculs, mercantilitzar la vida gai, lèsbica i trans, a nivell quotidià;

3. deixar-se manipular identitàriament pels interessos econòmics (obertura d'establiments amb perfils físics/actitudinals predisenyats): óssos i "chasseurs", bojes i musculats, daddies "vanilla" o kinkies "hard".

Per tot això, però, constituïm un col·lectiu que hauria de ser escoltat i estudiat o considerat, com a laboratori de la globalització (a nosaltres per raons sociològiques ens ha arribat més aviat que a la resta de la societat) amb tots els seus defectes i virtuds o com a viver d'experiències transformadores radicals; com a escola per a construïr identitats socialment ignorades/negades...

us passo enllaç per si en voleu saber més:

http://www.colectiugai.org/

Àlex

From: Àlex Casademunt

Sent: Friday, June 29, 2007 11:16 AM

http://www.colectiugai.org/

* * * * *

Damià
Friday, June 29, 2007 9:12:25 AM

21. Nota de premsa sobre golf i pous (Bonmont)

El reg dels camps de golf: passat, present i futur

La premsa s’ha fet ressò recentment d’un fet que GEPEC-EdC ha vingut denunciant des de fa anys: la majoria dels camps de golf encara es reguen amb aigua de pou. El problema no té solució a curt termini, a no ser que l’Agència Catalana de l’Aigua i el Departament de Salut estableixin mecanismes àgils per a l’aprofitament de les aigües regenerades provinents de depuradores urbanes i imposin mesures molt més restrictives per al reg de camps de golf.

Llegir més...

http://www.gepec.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=806&mode=thread&order=0&thold=0

* * * * *

Bosch Perello, Antoni
Friday, June 29, 2007 8:25:22 AM

27 AVUI

DIMECRES, 27 DE JUNY DEL 2007

Societat

MEDI AMBIENT

22. La costa catalana s’encomana de la febre urbanitzadora

| Greenpeace denuncia una nova onada de requalificacions, ports esportius i sospites d’especulació| El nou litoral de Barcelona és “un bunyol monumental” | Només dos municipis retallen els plans d’expansió

Joaquim Elcacho

BARCELONA

La costa catalana torna a viure la febre de l’urbanisme.

Després d’un període de relativa calma, el virus de les segones residències, els ports esportius i l’asfaltat del litoral que afecta la pràctica totalitat de la costa de l’Estat espanyol ha tornat a infectar Catalunya, segons l’informe Destrucción a toda costa presentat ahir simultàniament a Madrid

i Barcelona per Greenpeace.

El període de calma mencionat pels ecologistes van ser els anys 2005 i 2006, quan es van presentar i aprovar els plans territorials que protegeixen una part de la segona línia de costa encara no urbanitzada. Immediatament després, “el govern català ha anunciat que encara es poden fer 100.000 habitatges a la costa, ha aprovat un pla de ports esportius que aposta per seguir creixent i ha permès que el front de Barcelona es converteixi en un continu de piscines d’aigua salada”, va explicar la delegada de Greenpeace a Catalunya, Anna Rosa Martínez.

Catalunya té el litoral –primer quilòmetre de costa– mésurbanitzat de tota la Península, ambun39%, “i continua en la seva carrera”, va destacar la representant ecologista a partir d’un ampli dossier d’exemples. El cas més flagrant es troba, segons Greenpeace, a Castelló d’Empúries, “on es pretén requalificar el 23% del sòl –urbanitzant 246 hectàrees– i s’ha projectat un port esportiu no previst al pla de ports de la Generalitat, tot això al costat del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà”.

En la llarga llista d’actuacions considerades negatives pels ecologistes destaquen també els casos de Roses, on el nou pla urbanístic preveu la construcció de 136 habitatges a la part alta de la urbanització Puig Rom; “el pla d’expansió de Port Aventura, ambla construcció de tres camps de golf i més de 2.700 habitatges a prop del parc temàtic” i el conveni urbanístic que permetrà la construcció de 1.384 habitatges a Segur de Calafell.

Com a exemple que Catalunya tampoc se salva de les suposades actuacions fraudulentes a la costa, l’organització ecologista recorda que la fiscalia de Tarragona està investigant el conveni urbanístic de Segur de Calafell i la compra de terrenys, l’any 2004, per part del fill de l’alcalde de Salou, Esteve Ferran.

La capital, mal exemple

Greenpeace considera que el projecte d’estabilització de les platges de Barcelona “és el pitjor exemple de les actuacions delministeri de Medi Ambient al litoral”. Els ecologistes mencionen diversos estudis científics per catalogar la construcció d’aquests espigons submergits com “un bunyol monumental” que convertirà l’aigua de les cinc platges urbanes en una “sopa de bacteris”. També critiquen durament la construcció de la plataforma on s’ubicarà el nou zoo marí.

Els dos únics casos d’evolució relativament positiva a la costa catalana són “Tossa de Mar, on l’Ajuntament ha renunciat a urbanitzar en terrenys autoritzats per fer obres, i Montroig del Camp, on s’han adonat que la previsió de nous habitatges era clarament insostenible”, indica l’informe de Greenpeace.¡

Punts negres al litoral català

FONT: ‘INFORME DESTRUCCIÓ A TOTA COSTA’, GREENPEACE

Roses

Ampliació il·legal de la urbanització Puig Rom sobre sòl d’equipaments. Plans per construir 262 amarratges al port Canadell, al costat del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Lloret de Mar

Incompliment de la directiva de depuració d’aigües residuals.

Arenys de Mar

Incompliment de la directiva de depuració d’aigües residuals.

Premià de Mar

Remodelació del port per augmentar el nombre d’amarratges.

Port de Badalona Segona fase de construcció.

Barcelona

Projecte de construcció de 15 dics submergits davant les platges urbanes de la ciutat. Construcció d’un zoològic en domini públic marítim terrestre. Agressions ambientals causades per les obres d’ampliació del port de Barcelona.

Castelldefels

Ampliació del port Ginesta.

Cubelles

Nou port davant la central tèrmica del Foix.

Calafell

Conveni urbanístic per construir 1.384 vivendes que està sent investigant per la fiscalia.

Coma-ruga

Ampliació del port esportiu.

Roda de Barà

Finalització de les obres del port esportiu.

Torredembarra

El ministeri de Medi Ambient no preveu comprar els terrenys dels Muntanyans, que seran urbanitzats. Incompliment de la directiva de depuració d’aigües residuals.

Cap Salou

Nou port esportiu.

Salou

La requalificació d’uns terrenys del fill de l’actual alcalde de la localitat està sent investigant per la fiscalia.

L’Ampolla

Ampliació del port esportiu.

Sant Carles

de la Ràpita

Nova dàrsena esportiva en execució. Incompliment de la directiva de depuració d’aigües residuals.

Castelló

d’Empúries

Requalificació de 246 hectàrees per urbanitzar-les. Incompliment de la directiva de depuració d’aigües residuals.

Empuriabrava

Ampliació del port esportiu.

L’Estartit

Ampliació del port esportiu.

Palamós

Ampliació de la Marina.

Castell-Platja d’Aro.

Port d’Aro

Ampliació del port esportiu.

* * * * *

Pablo Molano
Thursday, June 28, 2007 3:40:14 PM

23. [ACS] Nueva Programacion de la tele... si! si! medios libres!!!

LaTele estrena nova programació al 52 UHF!

Durant les properes setmanes es posaran al canal els vídeos que hem anat rebent i buscant per tal de formar una programació interessant i crítica. Us convidem a passar una estona per LaTele i participar-hi.

PROGRAMACIO

En aquesta programació en volgut investigar en torn el mitajans lliures de comunicació, proximament al canal posarem un reportatge que hem fet a Barcelona mostran desde el paper fins les ones totes les cares del mitjans lliures de Barcelona. Os convidem a estar atents a la programació!!!
Ara si la programació de mitjans de comunicació, un retrat de la realitat actual del mitjans!!!
14:00 Cierre de Egunkaria. Un any sense Egunkaria. Reaccions a Catalunya. 29 minutos 14.00

Balance y denuncia en Cataluña a los hechos que sucedieron al cierre del diario vasco Egunkaria, bajo acusación de asociación ilítica con ETA el año 2003.

14:29 Manipulacion 11M. 15 minutos

Cobertura del uso manipulado de los atentados del 11 de marzo de 2004 en Madrid por parte del PP en el gobierno y las distintas manifestaciones de la sociedad civil contra el atentado asi como contra la manipulacion de la informacion por parte del gobierno, en el contexto de las elecciones de gobierno, el dia 14 del mismo mes.

14:44 Radios Libres. 50 minutos

Documental que trata con actores de las radios libres a nivel estatal, debate sobre nueva ley audiovisual, espacio radioelectrico, tercer sector.

15:34 Otra TV es posible. 8 minutos

Video rodado en el foro mundial social de bamako 2005 en dónde se trata de las alternativas a los medias de comunicación dominantes.

15:42 Érase una vez la radio. 25 minutos

Pionera entre pioneros, nacida en algun lugar de Barcelona en Marzo de 1981, Radio pica es historia viva y latente pero sobretodo es una paradigma de la comunicacion independiente y sin restricciones o titubeos comerciales. En este documental se homenajean sus 25 años a traves de algunos de sus realizadores.

16:07 Debate Sin Antena. 25 minutos

Video en dos partes donde en una primera parte se introduce a la gente del equipo de Sin Antena (segun se puede desprender del mismo video) en la experiencia del colectivo argentino de contrainformación La Vaca. Esta introducción es realizada por Amador Fernández Savater y dura 13 minutos aprox. La segunda parte es el debate entre los presentes respecto de distintos temas relacionados con comunicación alternativa y movimientos sociales, que dura 12 minutos más o menos.

16:33 Vive o cuando la revolución se hace posible. 73 minutos

Vive presenta el revolucionario modelo televisivo venezolano, un proyecto participativo que forma parte del programa cultural del gobierno venezolano. Video fundamental para entender la actual situacion de medios de comunicación en venezuela, es un documento que aporta argumentos a favor del cierre de RCTV.

Pase de Tarde

La mateixa programació per la gent de la tarde apartir de les 22.00 pm

----------------- Y més !!!-----------------

T'agrada gravar, editar i muntar les diferents històries que van passant per la teva ciutat? Ho penges després al YOUTUBE, a Blip.tv, o a qualsevol altra pàgina de vídeos? Ho poses a Indymedia? Molt bé, doncs ara, des de LaTele (52 UHF), volem obrir un nou espai per a la difusió i informació de les mogudes que passen arreu de la nostra ciutat i del món.

Fes-nos arribar el teu vídeo (Infoespai, Plaça del Sol 19-20 baixos) o posa't en contacte amb nosaltres (mitjanspropis@moviments.net). No ens quedem amb els drets dels vídeos, no paguem un euro, recollim material i li donem difusió per les ones televisives.

Pensa, actua, crea, difon... okupem les ones!!!.

PD: LaTele de l'Assemblea per la Comunicació Social de moment té una cobertura limitada (el triangle format entre el barri de Gràcia, Plaça Espanya i Plaça de les Glòries) i per televisors amb antenes individuals o de banyes. Continuem treballant per millorar-la.

* * * * *

Damià
Thursday, June 28, 2007 1:01:46 PM

24. Els caçadors denuncien un complot contra la seva activitat

Sobren comentaris que atemptin contra la intel·ligència.

Salut

Damià

President del GEPEC-EdC

http://www.ebredigital.info/ebredigital/web/index.php?idArea=6&idnot=7504&idSeccio=&idPes=1

Els caçadors denuncien un complot contra la seva activitat

Els dirigents de la Federació Catalana de Caça a les Terres de l'Ebre han denunciat un "complot" contra la seva activitat i han assenyalat amb el dit, com a principals precursors, els grups ecologistes i el sotsinspector del Cos d'Agents Rurals (CAR) a les Terres de l'Ebre, Miquel Àngel Garcia. Els caçadors, que s'han dirigit per carta al conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, reclamant-li diàleg i que posi fi al que consideren una "persecució", no descarten convocar manifestacions si no s'atenen les seves reivindicacions.

Aquest nou episodi de fricció amb els ecologistes i el Govern arriba, segons han explicat els membres de la Federació, després de denunciar que els grups ecologistes han demanat a Baltasar el cessament com a membres del Consell de Caça de les Terres de l'Ebre dels directius de la Federació i el funcionari del Departament que van participar en una batuda de senglar presumptament il·legal per la qual Medi Ambient va obrir expedient informatiu i, recentment, un expedient sancionador.

El president de la Federació Catalana de Caça a les Terres de l'Ebre, Manolo Royo, funcionari i propietari del coto dels Ports on es va produir la batuda presumptament il·legal, ha negat que l'anunci d'un expedient sancionador hagi estat el motiu principal d'aquesta reacció de la Federació tot i que ha admès que es tracta d'un "detonant més". "Ja teníem el got ple de fa temps", ha afegit. Royo ha insistit en la legalitat de la batuda i s'ha mostrat confiat que els tribunals acabaran aclarint els fets.

Malgrat tot, el president dels caçadors si que ha volgut fer palès el seu malestar pel fet de considerar que el sotsinspector del CAR d''aprofitar' aquesta situació i utilitzar-la per perjudicar el col·lectiu. "Els agents que van venir allí van aixecar una acta perquè els serveis jurídics decidissin que havien de fer i qui va fer la denúncia va ser el sotsinspector", assegura. Entre els assistents a la cacera hi havia el cap de l'àrea de Medi Natural dels serveis territorials de Medi Ambient, Josep Jovaní. El departament, després d'obrir expedient informatiu, ha convertit el procediment en sancionador.

Més explícit sobre les causes ha estat però el membre del Consell de Caça i exdelegat de Medi Ambient a les Terres de l'Ebre sota el govern convergent (ara regidor per l'Ajuntament d'Amposta), Pere Vidal, qui ha acusat Garcia d'orquestrar un "complot" contra els caçadors. "Els agents rurals fan la seva feina però hi ha una mala direcció", ha afirmat, tot preguntant quants casos portats pel CAR davant la fiscalia a les Terres de l'Ebre han prosperat judicialment en contra dels caçadors.

De fet, l'espurna que hauria fet saltar els directius de la Federació, segons el mateix Vidal, hauria estat la carta dels representants ecologistes al Consell de Caça al conseller Baltasar on li haurien demanat la destitució dels representants de la Federació i el funcionari implicats en la batuda en qüestió. "No podem permetre ingerències externes", ha exclamat.

Per complementar aquest panorama, Royo ha desgranat un memorial de greuges dels caçadors contra els grups ecologistes i els comandaments del CAR al territori. En aquesta línia, s'ha queixat, especialment, de l''oposició' que les propostes dels caçadors troben en entitats com el Parc Natural del Delta de l'Ebre o el Consell de Caça de les Terres de l'Ebre per part dels nous representants dels grups ecologistes, concretament Seo/Birdlife i Gepec. El president dels caçadors ebrencs, que no ha dubtat en qualificar d'"antisistema" el representant de Seo/Birdlife, Ignasi Ripoll, després de recordar la seva procedència de fora de les Terres de l'Ebre, també ha fet extensible aquest qualificatiu a "membres" del CAR.

Entre d'altres aspectes, que han fet arribar per carta al conseller Baltasar, es queixen del fet que els caçadors se senten "perseguits criminalment i humiliats" pel CAR. El president de la Societat de Caçadors d'Amposta i sindicalista d'UP, Joan Cercós, ha lamentat que els agents facin controls de caça nocturns amb armilles antibales i fusells durant la temporada que "destrossen" una activitat que resulta "molt cara". "Els controls es fan després de caçar", ha indicat.

"No estem disposats a suportar que cap sotsinspector dels Agents Rurals ens posi a ratlla de forma aberrant. No som terroristes. Som persones normals amb una afició atípica i no molt popular, però és molt digna i ens la paguem", ha argumentat. El mateix Cercós ha insistit en el fet que els caçadors "alimenten" les aus del Delta amb el pinso que reparteixen per les espècies cinegètiques, la instal•lació de rampes per salvar els ocells que cauen a l'aigua, a més de mantenir els camps d'arròs inundats fins el mes de febrer per aquesta mateixa raó i en contra de l'interès de molts pagesos.

"No suportem la pressió continuada d'anar per nosaltres: van a la nostra caça i captura com a terroristes", ha assegurat Cercós, que ha volgut posar de manifest la "permissivitat" de la direcció general de Medi Ambient des de Barcelona cap al que consideren "persecució" per part del CAR.

"Volem que la caça pugui conviure amb el territori", ha insistit per la seva banda Royo tot assegurant que els caçadors estan "cansats i abatuts" davant aquesta situació i ha criticat que el departament de Medi Ambient "passa una mica" del col•lectiu. En aquesta línia han tramès la carta al conseller Baltasar, recordant aquests aspectes i restriccions com les zones d'exclusió en l'ús d'armes (critiquen que la normativa impedeix utilitzar-les prop de camins asfaltats, que són majoria, actualment, argumenten) o les propostes de sancions molt greus que va aprovar el parlament (des de 12.000 fins 60.000 euros) i que es van retirar, mentre s'acaba de perfilar la nova llei de Caça. Els representants de la Federació han assegurat que malgrat les crítiques ecologistes, el Delta mai havia registrat una presència d'aus com en els temps actuals.

Així les coses, la Federació reclama diàleg al conseller per solucionar aquests problemes que, segons Vidal, es resolen posant cadascú al seu lloc, abans de mostrar el seu convenciment que la situació acabarà realment resolent-se als jutjats. Dolguts per la manca de resposta del departament de Medi Ambient. "Si no hi ha reaccions farem una manifestació unificada: caçadors, pescadors i agricultors. En l'àmbit de Catalunya ja se'n parlava perquè encara no s'han fet efectius els convenis amb el Govern" (que suposaven la percepció d'ajuts per part de les entitats), ha assegurat José Pedro Tomàs, representant de la Federació. "Si volen guerra, la tindran", ha tancat, per advertir després que no descarten protestar el Dia Mundial de les Aus, després de la polèmica creada per la coincidència de la celebració, l'any passat, amb l'inici de la temporada de caça.

GEPEC-Ecologistes de Catalunya

Entitat membre de la Federació Ecologistes de Catalunya

* * * * *

Manuel Franquesa
Thursday, June 28, 2007 12:19:38 PM

25. LA VERITAT DE LOS PLENOS DE GRACIA : Hoy hay uno en Castelldefels

Hola todas y todos

Hoy hay pleno en el Ayuntamiento del Feudo Inmobiliario, Decicélico y Cárnico de Catalunya Nº 08860 (Castelldefels), en el que seguramente nombrarán a más ministros de los que necesitamos (al fin y al cabo tenemos un gobierno pentapartito (PSC, IC, EUiA, Convenientes y Unidos Democráticos), en el que todos quieren un ministerio de los 15 a repartir)...

Sin embargo, como se trata de un gobierno de centro-izquierda --sumamente preocupado por la deuda externa de nuestra ciudad bananera-- seguramente se bajarán el sueldo como acto de austeridad y solidaridad con una ciudadanía cada vez más empobrecida. También estamos convencidos de que prescindirán de nombrar a dedo aznariano 15 cargos de confianza, primero por lo arriba mencionado, y segundo para que los funcionarios de toda la vida del Ayuntamiento puedan hacer sus respectivos trabajos sin ser vigilados por 15 comisarios políticos.

Pero en el fondo nos importa un bledo si se suben los sueldos y nombran 15 cargos de confianza (cosa poco probable) si al menos nos arreglan los pasajes del barrio (ver reportaje gráfico de La Veritat en http://www.amics21.com/laveritat/412.htm ), para que nuestras hijas e hijos puedan ir al apeadero de Renfe y de éste a sus respectivos institutos a pie y sin arriesgar la vida en el intento, y nosotros, las madres y los padres, católicas y catódicos hasta la médula espinal de Benedicto XVI, para ir a misa de doce, aunque sepamos que hacerlo en coche no es pecado, pero a pie mucho más sano...

Y si por fin hicieran una acera en la Avenida Constitución (ver reportaje gráfico de La Veritat en http://www.amics21.com/laveritat/Avenidaconstitucion.pdf ), que nos permita ir andando o en bici de Bellamar/Poal al centro de la villa sin que los coches a 100 km/h nos rocen las piernas o resbalemos sobre las boquillas de los acoholímetros que los Mossos dejan tirados por los suelos en la rotonda de Ca n'Aymerich, en la que pasan horas a la caza de vecinos mientras por la autopista C-32 pasan motos a 280 km/h con un ruido infernal....

Hemos decidido acudir a cada pleno hasta que en uno de ellos (¿quizás en 2011?) por fin veamos realizadas nuestras modestas reivindicaciones ciudadanas.

(En el 2012 ya será tarde, pues el 21.12.2012 viene el Coco Cósmico disfrazado de Resonancia Galáctica, que hará obsoleto todo pasaje de barrio y gobierno municipal)

Salud&Humor (n)os deseo

Manel

* * * * *

26. SARE ANTIFAXISTA

ALBERTIA EGUNA
7/04/2007 04:58:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/albertia-eguna-uztailaren-8an-legutiano.html

*

IRUÑEKO JAI HERRIKOIEN ALDE !!
7/04/2007 04:40:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/irueko-jai-herrikoien-alde-irua-e.html

*

El presidente del Govern valenciano, Francisco Camps, "ficha "a la ultraderechista Gotzone Mora, que tiene otro cargo en Madrid con Esperanza Aguirre
7/04/2007 11:55:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/el-presidente-del-govern-valenciano.html

*

UPN Estatuaren fiskalearen aurrean "Muthiko" eramaten du
7/04/2007 07:06:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/upn-estatuaren-fiskalearen-aurrean.html

*

Boicot a Coca Cola y al estado de Israel
7/04/2007 06:47:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/boicot-coca-cola-y-al-estado-de-israel.html

*

Cobertura minuto a minuto de la acción del Eje de Antifascismo y Memoria Histórica
7/03/2007 01:51:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/cobertura-minuto-minuto-de-la-accin-del.html

*

Los escoltas solicitan permiso para ir armados las 24 horas.
7/03/2007 11:59:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/los-escoltas-solicitan-permiso-para-ir.html

*

Dos bombas destrozan dos casas en Guéthary (Iparralde)
Dos vehículos han sido incendiados una hora antes tambien en Guéthary
7/03/2007 11:22:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/dos-bombas-destrozan-dos-casas-en.html

*

Iruñerriko Gazte Asanbladak
7/02/2007 04:21:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/iruerriko-gazte-asanbladak-cartel-de.html

*

MUJERES PRESAS EN EL ACTO EN MEMORIA DE LA CARCEL
DE SATURRARAN, DE SUS IDEALES Y DE SU LUCHA.
7/02/2007 03:22:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/mujeres-presas-en-la-acto-en-memoria-de.html

*

Apologia del fascismo, Made in spain
7/02/2007 01:40:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/apologia-del-fascismo-made-in-spain.html

*

"La Federación Vasca de Fútbol ha perdido una ocasión de oro para avanzar en la oficialidad"
7/02/2007 01:35:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/la-federacin-vasca-de-ftbol-ha-perdido.html

*

Ayuntamientos franquistas fascistas
7/02/2007 12:01:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/ayuntamientos-franquistas-fascistas.html

*

ARRAZISMOA AKATU !!! FAXISMOA AKATU !!!
7/02/2007 06:23:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/arrazismoa-akatu-faxismoa-akatu-munduko.html

*

LEE Y DIFUNDE....KONTRAINFORMAZIO ANTIFAXISTA
7/02/2007 06:05:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/lee-y-difunde.html

*

Bloque Alternativo por la Liberación Sexual.
7/02/2007 05:59:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/bloque-alternativo-por-la-liberacin.html

*

Propaganda Antifascista en Bizkaia
7/02/2007 05:42:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/propaganda-antifascista-en-bizkaia-el.html

*

EGUZKI XX URTE GURE LURRAREN DEFENTSAN
7/02/2007 05:40:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/eguzki-xx-urte-gure-lurraren-defentsan.html

*

Acto fascista "Conmemoración de la Batalla de clavijo"
7/01/2007 05:31:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/acto-fascista-conmemoracin-de-la.html

*

Rompamos el Silencio 2007
7/01/2007 05:27:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/rompamos-el-silencio-2007-coordinadora.html

*

Nuevo ataque ultraderechista en Iruña.
7/01/2007 02:02:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/nuevo-ataque-ultraderechista-en-irua.html

*

Euskal Herria Zuzenean festibala Arrosan
7/01/2007 01:56:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/euskal-herria-zuzenean-festibala.html

*

Homofobia made in spain y en el mundo.
7/01/2007 07:09:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/homofobia-made-in-spain-y-en-el-mundo.html

*

Declaraciones de uno, de los fascistas que asalto la Herriko Taberna de Mungia..
7/01/2007 06:24:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/declaraciones-de-uno-de-los-fascistas.html

*

Fascistas atacan un concierto de Banda Bassotti en Roma
7/01/2007 05:47:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/07/fascistas-atacan-un-concierto-de-banda.html

*

Agresion de guardias Jurados en la estacion de Sol (Madril)
6/30/2007 05:55:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/agresion-de-guardias-jurados-en-la.html

*

Jaiak Bai Independentzia ere Bai !!
6/30/2007 09:27:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/jaiak-bai-independentzia-ere-bai-bilbo.html

*

El sumario 18/98 "Criminaliza las Ideas"
6/30/2007 09:22:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/el-sumario-1898-criminaliza-las-ideas.html

*

Barcelona: 25 oficines immobiliàries sabotejades a Sants
Segons ha pogut saber Liberinfo aquest matí han aparegut sabotejades 25 oficines immobiliàries de Sants, Poble Sec i Ciutat Vella, a la ciutat de Barcelona.
6/30/2007 06:44:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/barcelona-25-oficines-immobiliries.html

*

Jai parekideen aldeko apostua berretsi dute Bilboko Bilgune Feministak zein jai batzordeek
6/30/2007 06:40:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/jai-parekideen-aldeko-apostua-berretsi.html

*

BILBO ACOGERA ESTE FIN DE SEMANA DOS ACTOS DE “AHAZTUAK 1936-1977”.
6/30/2007 06:37:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/bilbo-acogera-este-fin-de-semana-dos.html

*

Quinto festival RSRA
6/29/2007 02:15:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/quinto-festival-rsra-campeonato-de.html

*

Nueva Ekintza contra una inmobiliaria, en Donapaleu
6/29/2007 09:35:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/nueva-ekintza-contra-una-inmobiliaria.html

*

NAFARROA OINEZ ROCK JAIALDIA
6/29/2007 09:24:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/nafarroa-oinez-rock-jaialdia-ekainak-30.html

*

Sanferminetan... Elkartasun txokoa !!
6/29/2007 09:16:00 AM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/sanferminetan.html

*

Eubako kontrolekoei mezu argia helarazi diete pankarta baten bidez
6/28/2007 03:33:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/eubako-kontrolekoei-mezu-argia-helarazi.html

*

Concentración Pro-Sionista en Madrid.
6/28/2007 03:31:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/concentracin-pro-sionista-en-madrid.html

*

"La Razón" Organo de expresion del fascismo español.
6/28/2007 02:56:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/la-razn-organo-de-expresion-del.html

*

Batalla en pleno centro de Moscú entre grupos ultraderechistas-racistas y Caucasianos
6/28/2007 02:36:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/batalla-en-pleno-centro-de-mosc-entre.html

*

ON HI HA LLUITA HI HA REPRESSIÓ
ON HI HA REPRESSIÓ HI HA SOLIDARITAT
6/28/2007 02:19:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/on-hi-ha-lluita-hi-ha-repressi-on-hi-ha.html

*

Uribarriko Herriko Tabernaren 30.Urteurrena
6/28/2007 02:16:00 PM
http://sareantifaxista.blogspot.com/2007/06/uribarriko-herriko-tabernaren-30.html

*

L..e.i.n.a per trobar la solució adequada a cadascun dels problemes humans

é.s..l.a..v.e.s.s.a.n.t..h.u.m.a.n.i.s.t.a..d.e.l..d.i.s.s.e.n.y

*

Per la cultura!

* * *

Actuem en directe...

* * * * *

aturem la corrupció!

_ ___ ___ ___ ___ ___ __

S...O...C...I...E...T...A...T....* ...O...B...E...R...T...A....* ...1...3...8

Tingueu en compte la vostra responsabilitat ambiental abans d'imprimir aquest bloc si us plau.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]



<< Inici