Societat Oberta

dijous, de juliol 16, 2009

.

.

.*...*...*.

.

.

.

* Societat Oberta 244 *

.B.l.o.c..d..i.m.p.u.l.s.o.s..i..m.o.v.i.m.e.n.t.s..s.o.c.i.a.l.s.

T…..E…..R…..R.....E…..S….......B.….A…..I.….X.….E…..S……....D.....E…..L….…...L…..L.....O.....B…..R…..E…..G.....A…..T

Mentre tot s’atura,

els i les atletes de la pau, de les idees,

del somni d’un món millor,

del cor fratern, dels sentiments,

del gest bondadós,

.

anem avançant!.

.

.

PODEM!

PER CONSTITUIR UNA VERITABLE SOBIRANIA POPULAR EN TEMPS DE CRISI

Ara es pot accedir amb dos dominis en català:

http://www.17-s.info / www.podem.cat

Aquí podeu accedir-hi en pdf.

http://www.17-s.info/sites/www.podem.cat/files/PODEMCAT.pdf

¡Podemos vivir sin capitalismo!

Ahora se puede acceder con dos dominios en castellano

http://www.17-s.info/es / www.sincapitalismo.net/es

Aquí podeis acceder en pdf para que lo difundais a vuestros contactos.

http://www.17-s.info/sites/www.podem.cat/files/PODEMOSCAST.pdf

.

.

.

*

Sumari

.

.

.-TVObert@-.

http://societatobertartv.spaces.live.com/ SO-125-185.

Aquesta setmana:

*

Km0 (26’ 32”)

http://www.tv3.cat/videos/1356179

*

Testimonio víctima de violencia de género (3’ 14”)

http://www.es.amnesty.org/campanas/no-mas-violencia-contra-las-mujeres/galeria-de-videos/articulo/testimonio-victima-de-violencia-de-genero/

*

Asamblea Nacional aprobó apoyo a Conatel por medidas contra latifundio mediático (10’ 40”)

http://www.radiomundial.com.ve/yvke/index.php

+ sobre Hondures

http://www.vive.gob.ve/

*

Per veure els audiovisuals penjats des del SO-125 fins al SO-185

aneu a la TVObert@ prement en el següent enllaç:

http://societatobertartv.spaces.live.com/

*

El l l e n g u a t g e del nostre Univers és

a u d i o v i s u a l

*

Societat Oberta

.

1. [Cat88] 14 juliol: absolució alfonso / mani kubotan

14/07/09

2. La queremos viva

13/07/09

3. 2 CONFERÈNCIES: "ASMA I INCINERACIÓ” i "CHARLES DARWIN, L’HOME QUE VA CANVIAR EL MÓN”‏

12/07/09

4. Per a mi cada dia és el dia sense banyador + Dia sense banyador 2009 a Gavà, platja les Dunes, Club Català de Naturisme

.

.*.

.

.Per la independència.

.

.cultural,.

.

.eduquem-nos.

.

.en els cinc.

.

.llenguatges humans!.

.m..u..s..i..c..a..l.., .. g..e..s..t..u..a..l.., ..v .i..s..u..a..l.., . o..r..a..l....i....e..s..c..r..i..t..

.

*........*........*........*........*

Societat Oberta

..

..

..

1. [Cat88] 14 juliol: absolució alfonso / mani kubotan

cat en nombre de moviments.cat

martes, 14 de julio de 2009 5:07:08

Temes: 14 juliol: absolució alfonso / mani kubotan, Torna el Rebrot a Berga, Remullada pels rius, el passat diumenge arreu de Catalunya, Mercader i Garganté guanyen el judici contra TMB, 14 de juliol: Reunió per muntar una moneda social a Tarragona, noticies breus

.
Ubicacions: Barcelona (2), Girona, Berga, Tortosa, Martorell, Manlleu, Viladrau, Tarragona (3), la Riera de Gaià, Gavarda, Llinars del vallés, Lleida, Sabadell, Horta, Catalunya.

.
[1. 14 juliol: absolució alfonso / mani kubotan ]

Alfonso H. s'enfronta a una petició fiscal de tres anys de presó i 5.000 euros de multa perquè els Mossos d'Esquadra l'imputen l'agressió a un policia que feia servir un arma no reglamentària com el kubotan per a controlar una manifestació en defensa dels espais alliberats que va ser encerclada totalment per la policia el maig de 2007 als carrers de Barcelona. La campanya de suport ha insistit en la il·legalitat del kubotan i els muntatges repressius als moviments socials.

El judici serà demà dimarts el 14 de juliol a les 11.30h a la nova Ciutat Judicial. Alfonso s'enfronta a una petició fiscal de 3 anys de presó i 5000 euros de pena multa.
D'altra banda, avui dilluns s'ha celebrat el judici a Núria Pòrtulas que ha quedat vist per sentència. En un comunicat la campanya de suport s'ha mostrat satisfeta per haver-se demostrat que totes les proves de la fiscalia són infundades. A fora a l'audiència, 6 persones han estat detingudes i hi hagut alguns ferits

Més info: Barcelona.indymedia.org elsud.org

.
[2. Torna el Rebrot a Berga]

Després de l'aturada de l'any passat, torna el Rebrot, l'aplec de joves dels Països Catalans. I torna a Berga després de l'estada a Argentona (el Maresme) el 2007. Serà del 16 al 19 de juliol.

Un aplec que, per primera vegada, serà totalment gratuït. Un aplec farcit d'actuacions musicals, de cultura popular, de tallers i d'activitats polítiques, que centrarem en la lluita del jovent contra les crisis del sistema i cap a la creació d'alternatives. Un aplec en què, per primera vegada, se celebrarà un certamen literari, de narrativa i poesia de temàtica social, a més del concurs de grups joves dels Països Catalans, l'Esclat.

Un aplec que, en definitiva, convertirà en Berga durant aquest cap de setmana de juliol en un espai de trobada, de festa i també de lluita, d'intercanvi d'idees i experiències entre joves vinguts d'arreu dels Països Catalans. Un espai de llibertat per a capgirar tot allò que ens han imposat.
Més info: rebrot.org

.
[3. Remullada pels rius, el passat diumenge arreu de Catalunya]

A Tortosa, Martorell, Manlleu, Viladrau, Tarragona, la Riera de Gaià, Gavarda... són alguns municipis que aquest diumenge han celebrat una nova edició del "Mullat pels rius" (llegiu el manifest). Una jornada reivindicativa que va néixer fa quatre anys a nivell europeu. L'objectiu és reclamar la salut dels rius i la seva recuperació. El Big Jump (Gran Salt o Mullat pels rius) és una iniciativa de la European Rivers Network nascuda el 1995 quan l'ecologista Roberto Epple va convocar un bany multitudinari a diferents localitats del riu Loire per a reivindicar que l'any 2015 la Directiva Marc de l'Aigua sigui una realitat.

A Tortosa, la PDE ha anunciat que denunciarà al govern de l'Estat si no respecta el cabal mediambiental suficient del tram final de l'Ebre i ha remarcat que el govern espanyol 'no té interès' en aplicar la directiva del marc de l'aigua i, per tant, no contempla la necessitat de respectar el cabal mediambiental que el Delta de l'Ebre i la desembocadura del riu necessita per a la seva preservació.

Més info: llibertat.cat

.
[4. Mercader i Garganté guanyen el judici contra TMB ]

Nova victòria dels treballadors d'autobusos de TMB: Mercader (president del comité d'empresa de TMB) i Garganté (portaveu de l'assemblea de treballadors durant les mobilitzacions pels 2 dies de descans) guanyen el judici contra la direcció de TMB per la sanció de 4 mesos de treball i sou que els va imposar per haver denunciat públicament les provocacions d'un directiu. La Direcció no té possibilitat de recòrrer.

Més info: kaosenlared.net

.
[5. 14 de juliol: Reunió per muntar una moneda social a Tarragona]

Demà dimarts, es farà la reunió per la creació de la nova moneda de Tarragona,

Serà a les 20:00 hores al local del Restaurant La Corriola c/Salines, 25 (Part Alta, entre l'Ajuntament i el Portal del Roser)

La crida està oberta a qualsevol ciutadà i a sectors de la societat com els comerciants, dissenyadors, economistes, artistes, artesans, productors agrícoles, professionals, funcionaris o desocupats.

El món està plè de centenars de sistemes monetaris locals que han assolit resultats sorprenents. Al montseny ja està en marxa de fa uns mesos l'ecoseny que demostra que aquests projectes també es poden dur a terme en les nostres comrades.

Més info: xarxa eco

.
[6. Notícies breus]

- S'activa la campanya capitalisme és crisi a Tarragona.

- S'ha presentat la plataforma Stop karting de Llinars del vallés

- L'Assemblea de Joves de Lleida denuncia amb una acció simbòlica, que el plan E és un farsa
- Es crea l'assemblea de treballadors en atur de Sabadell

- La campanya en defensa del Laberint d'Horta demana adhesions

- 15 de juliol. La Campanya contra la incineració de residus presentarà una declaració de metges en suport a la campanya.

.
[9. Webs amb més informacions]

Darrer contrainfos, darrer info usurpa, http://www.setmanaridirecta.info, http://www.laccent.cat, http://barcelona.indymedia.org, http://valencia.indymedia.org, http://laplana.indymedia.org, http://www.elsud.org, http://www.suportponent.net, www.myspace.com/collectiualestrinxeres , http://www.pobleviu.cat, http://www.llibertat.cat, http://www.lavanc.com, http://www.catnord.cat, http://www.kaosenlared.net, http://www.lahaine.org http://www.ecodiari.cat, http://www.enfocant.net, http://www.liberinfo.net,

Enllaços a d'altres mitjans de comunicació a Moviments.cat

*Pots col·laborar amb moviments.cat pujant els continguts a la pàgina web (ara està desactualitzada) o d'altres maneres; si t'agradaria posa't en contacte.

* * * * *

2. La queremos viva

Amnistia Internacional

martes, 14 de julio de 2009 12:08:25

La queremos viva

Hola

Te escribo para compartir contigo el testimonio de una mujer valiente. Su nombre es Ascensión Anguita y su historia la de una mujer que, nueve años después de sobrevivir al intento de asesinato por parte de su ex marido, sigue luchando por obtener ayuda y protección para ella y todas las mujeres y niñas en su situación.

En noviembre de 2000, tras varios años de amenazas, el entonces marido de Ascensión la agredió brutalmente en la puerta de su casa.

Ella sobrevivió gracias a la intervención de otras personas. Él fue condenado a 15 años de prisión y a pagar una indemnización por las lesiones, las secuelas y el daño moral.

A día de hoy, Ascensión no ha cobrado ni un céntimo de la indemnización. Ella y sus dos hijas reciben una pensión por incapacidad de apenas 400 euros y viven con miedo las salidas del agresor de prisión con permiso. Y eso pasa seis días todos los meses, en los que vive escondida sufriendo absoluta indefensión.

Desgraciadamente, el caso de Ascensión no es único en el Estado español. Son muchas las mujeres y niñas, incluidas las víctimas de trata, que sufren violencia de género a manos de otras personas entre las que se encuentran parejas, ex parejas, agentes del estado y particulares. Muchas las víctimas que, tras la agresión, no reciben protección ni reparación.
¡Actúa! Firma ahora y exige al Gobierno que se comprometa a acabar de forma integral con todas las formas de violencia hacia mujeres y niñas.

Muchas gracias por tu compromiso.

Un abrazo

Esteban Beltrán

Director Amnistía Internacional Sección Española

* * * * *

3. 2 CONFERÈNCIES: "ASMA I INCINERACIÓ” i "CHARLES DARWIN, L’HOME QUE VA CANVIAR EL MÓN”‏

associacionsgava en nombre de Cxavier H Fernández

lunes, 13 de julio de 2009 17:12:26

Benvolguts,

La nostra entitat ha organitzat per a quest mes de juliol dues conferències que estan previstes, la primera, per aquest dimarts dia 14 de juliol, i la segona, per al dimarts 21 de juliol, a l’aula de cultura de l’ajuntament de Sant Vicenç de Torelló, a les 9 del vespre.

Us agrairem que en feu difusió i que les anoteu a la vostra agenda.

Salut

PLATAFORMA ANTIINCINERADORA DE LA VALL DEL GES / Ecologistes de Catalunya

WWW.VALLDELGES.NET VALLDELGES@VALLDELGES.NET

Xerrades - col·loqui

Aula de cultura de Sant Vicenç de Torelló

”ASMA I INCINERACIÓ”

a càrrec de Josep Malo

metge pediatra

dimarts 14 de juliol a les 9 del vespre

”CHARLES DARWIN,

L’HOME QUE VA CANVIAR EL MÓN”

a càrrec de Pasqual Bernat

historiador de la ciència i investigador de la UAB

dimarts 21 de juliol a les 9 del vespre

* * * * *

4. Per a mi cada dia és el dia sense banyador + Dia sense banyador 2009 a Gavà, platja les Dunes, Club Català de Naturisme

Nota de redacció:

Per a mi, cada dia és el dia sense banyador

Soc nudista des dels inicis dels anys 70, fins i tot vaig se multat en aquella època franquista amb 5000 pts de multa i cinc dies de presó per estar nu a ses Salines d’Eivissa.

També fa anys que prenc el sol i em banyo a la platja de les dunes sense banyador. Els primers anys hi anàvem en grup perquè sempre teníem problemes. Sempre hi havia algú que trucava a la polícia i quan s’acostaven per dir-nos que ens vestíssim, ja fossin municipals o nacionals, els informàvem dels nostres drets i a continuació, quan havien trucat a les comisaries respectives, ens deixaven en pau i anaven a informar a qui els havia trucat. En la lluita hi participava la Mercé de 70 anys, veïna de Gavà, i que ja havia participat en la lluita per aquest dret a la cala Balmins de Sitges, també venia la meva mare de 80 anys, que ens recolçava davant dels que ens increpaven encara que ella és tèxtil.

Actualment, a l’hora que hi vaig, estic nu jo sol en aquesta platja, però ningú em diu mai res, això si, quan arribo i em despullo, tranquil del tot mai ho estic, perquè tothom és tèxtil al meu voltant, però fins ara em respecten totes les familias que hi ha per allà i la infància no en fa ni cas de la meva nuesa. Penso que, per comptes de celebrar el dia sense banyador, el que cal es atrevir-se a fer-ho sempre perquè és un dret que té qualsevol persona.

L’any passat vaig baixar a celebrar amb vosaltres aquest dia sense banaydor i, la veritat que, per despullar-me aquest dia per sortir per Gavà TV, passo, perquè jo faig nudisme sempre. Penso que qui s’ha de concienciar és la gent que va a la platja, no qui no hi va i només ho veu com un espectable, assegut a casa davant la pantalla, perquè a aquestes persones no me les trobo a la platja i mai em crearan problemes.

Àngels, aquest any no m’hi espereu!

Josep Cardona

.

Àngels Font

domingo, 12 de julio de 2009 14:29:29

Benvolguts i benvolgudes amics i amigues:

Com molts sabeu pertanyo al Club Català de Naturisme , una entitat de més de 30 anys on reivindiquem el dret de la nuesa a les platges, rius i llacs.

Reclamem tolerància social de la nuesa, i segons la legislació vigent a Espanya, el nudisme no és i·llegal, i per això no pot ser prohibit, i menys limitat o sancionat.

Per tot això us convido a participar en el Dia Sense Banyadors a Gavà 2009.

L'acte començarà a les 10 matí del diumenge dia 19 de juliol a la platja de les Dunes de Gavà.

Si voleu acompanyar-me en aquest acte reivindicatiu , contesteu aquest correu.

una forta abraçada.

Salut i solet !

Àngels Font

Objectius
El principal objectiu és reivindicar la tolerància social cap a la nuesa en zones de bany com platges, rius i llacs.

Un segon objectiu és divulgar el nudisme com una forma més de banyar-se i prendre el Sol, una forma sana i natural, sense connotacions sexuals.

Un tercer objectiu és donar a conèixer a la societat en general les associacions nudistes i el nudisme, perquè més ciutadans ho descobreixin i ho provin si ho desitgen.

Un altre objectiu és que l'acte tingui repercussió en els mitjans de comunicació per donar a conèixer el moviment naturista i poder exposar la nostra opinió.

Manifest del Dia Sense Banyadors

Amb l'objectiu de reivindicar el respecte social al nudisme a totes les platges, els rius i els llacs, les federacions i associacions naturistes de tot el món manifesten que:

• Volem que el nudisme sigui una opció més a l'hora d'anar a la platja, tal com ho és el banyador o el "top less". Volem incorporar el nudisme al paisatge de platges, rius i llacs.

• Volem que desaparegui la diferenciació entre nudistes i no nudistes, volem que tots siguin banyistes amb diferents opcions de prendre el Sol

• Volem que totes les platges siguin llocs on tothom pugui expressar la seva llibertat d'indumentària.
• Fem saber que la UNICEF, màxim òrgan internacional per a la defensa de la infància no considera la visió de la nuesa humana perjudicial per a la infància.

• Denunciem a aquells col·lectius conservadors que, sota el fals pretext de protegir la infància i la família, volen imposar la seva moral i retallar les llibertats públiques.

• Afirmem que el nudisme és socialment beneficiós perquè ajuda a reduir les diferències de gènere i a eliminar qualsevol connotació sexual de la nuesa.

• Afirmem que la nuesa ajuda a l'acceptació del propi cos. Una persona que es despulla és una persona que accepta el seu cos tal com és.

• Fem saber que segons la legislació vigent a Espanya, el nudisme no és i·llegal, i per això no pot ser prohibit, i menys limitat o sancionat.

• Volem que totes les platges siguin llocs on tothom pugui expressar la seva llibertat d'indumentària i el dret a la pròpia imatge reconegut en l'article 18.1 de la Constitució espanyola.

• Volem que s’apliqui la resolució 245/V del Parlament de Catalunya que insta a totes les administracions públiques a prendre les mesures necessàries per suprimir els obstacles reglamentaris que impedeixin la pràctica del nudisme.

* * * * *

.Que la llum us en deixi veure les subtileses....

...i si no les veieu,

jugueu amb ella,

observeu-la,

estudieu-la...

.i descobrireu el que resta ocult..

* * *

.La llibertat, la igualtat i la fraternitat us esperen!.

* * *

*

No els compris, adopta’ls!

♥ Associació d’amor als animals ♥

www.mariaadam.es.tl

amoralsanimals@gmail.com

Fundació Trifolium

http://www.trifolium.biz/

*
Per la cultura!
* * *
Actuem en directe...
* * * * *
aturem la corrupció!
_ __ _ ___ __ _ ___ __ _ __
S O C I E T A T * O B E R T A * 2 4 4

Tingueu en compte la vostra responsabilitat ambiental abans d'imprimir aquest bloc si us plau.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]



<< Inici