Societat Oberta

dijous, d’octubre 30, 2008

SOCIETAT * OBERTA * 207

..Terres baixes del Llobregat, dijous 30 d’octubre de 2 0 0 8 > > >..

S e t m a n a r i dimpulsos i moviments socials.

.

.*.

.

.Per la independència.

.

.cultural,.

.

.eduquem-nos.

.

.en els cinc.

.

.llenguatges humans!.

.m..u..s..i..c..a..l.., .. g..e..s..t..u..a..l.., ..v .i..s..u..a..l.., . o..r..a..l....i....e..s..c..r..i..t..

.

*........*........*........*........*

.

*

A totes les persones dels pobles de la Terra que treballen per fer possible l’altre món:

.

Com a dissenyador, parteixo de la premissa que tot problema té una solució i els últims 29 anys de la meva vida els he dedicat a cercar una solució adequada als problemes humans.

.

Al voltant dels 30 anys, vaig descobrir la utilitat filosòfica del llenguatge visual de cara a la contemplació i comprensió de les coses i des d’aleshores, a causa del desconeixement majoritari de l’ordre intern de les coses, intento donar a entendre la necessitat d’educar-nos-hi per poder comprendre del tot la naturalesa i possibilitar l’alliberament personal.

.

Malgrat que la majoria de coses ens entren per la vista, des de 2003, defenso la necessitat d'un model educatiu complet que tingui en compte els cinc llenguatges humans, perquè, educant la part límbica del cervell, tothom tingui la possibilitat de derivar cap a les llengües i les branques del coneixement més adients a la seva sensibilitat i poder avançar naturalment, social i cultural en progressió geomètrica.

.

Ara, us presento una proposta en la que esbosso un model educatiu que pot satisfer-nos completament la necessitat natural i sociocultural d’aprendre. Èticament, no he pogut fer altra cosa.

.

Si és del vostre grat, us demano que ho divulgueu entre la gent dels moviments socials d'arreu del món que l’hi pugui interessar.

.

Salut i educació completa!

.

Josep

.

*

Sumari

.-TVObert@-. http://societatobertartv.spaces.live.com/ SO-125-185.

“Sopa de pedres”: Curt documental sobre la fira d'intercanvi de Mieres (la Garrotxa) (24’ 21”)

Croquis Palestins, per Dominique Dubosc (19’ 24”)

Assemblea per a la Comunicació Social

29/10/08

1. [associacionsgava] DEPANA: Volem els óssos al Pirineu

2. [‏Cat65] La seva crisi que la paguin ells, es preparen mobilitzacions

28/10/08

3. [associacionsgava] FACEBOOK: NUEVA ARMA SILENCIOSA DE CONTROL SOCIAL

27/10/08

4. [‏associacionsgava] Acte solidari a Barcelona d'Ajuda urgent a Cuba 31-Octubre

5. Marató Cultural Benvinguda Palestina!

6. [El Correu per la Pau] 27 d'octubre de 2008 - Lliurament dels premis del 2n Concurs d'Animacions per la Pau

24/10/08

7. [XMG] Invitació Jornades 31 d'Octubre

8. [XMG] ACTE IMPORTANT DE L'OBSERVATORI DELS DRETS SOCIALS- INVITACIÓ

9. [ACS] [AulaMèdia] Jornades ETC

10. [ACS] Video Entrevista a RobinBank

11. [ACS] 5 anys Okupan les ones!!

12. [XMG] SeminariODG: 8 de novembre - JUSTÍCIA GLOBAL S.A. Empreses transnacionals vs. Drets Humans

13. Activitats Fonoll

23/10/08

14. [associacionsgava] “VISIBILITZEM EL GOVERN AMAGAT, CONSTRUÏM UNA ALTRA SOCIETAT”‏

OCT-08

15. [novetats: www.revoltaglobal.cat - oct 08]

*

El l l e n g u a t g e del nostre Univers és

a u d i o v i s u a l

*

En aquest enllaç hi trobareu els audiovisuals penjats des del SO-125 fins al SO-185

http://societatobertartv.spaces.live.com/

.-TVObert@-.

Aquesta setmana:

*

“Sopa de pedres”: Curt documental sobre la fira d'intercanvi de Mieres (la Garrotxa) (24’ 21”)

http://www.granangular.cat/fitxadocu.php?ID=432&author=Mikel

*

Croquis Palestins, per Dominique Dubosc (19’ 24”)

Us oferim per primer cop a la xarxa Internet, com a aperitiu de la Mostra de Cinema Palestí, la peça completa del veterà director de cinema francès, Dominique Dubosc "Croquis Palestins". Es tracta de 12 peces d'entre 2 i 3 minuts que retraten el paisatage de la Palestina ocupada, amb una impressionant sensibilitat i bellesa audiovisual. Més informació: filmografia | pàgina oficial.

http://palestina.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=653124&Itemid=442&lang=ca

*

Assemblea per a la Comunicació Social

http://okupemlesones.blip.tv/

*

Aneu a la TVObert@ prement en el següent enllaç:

http://societatobertartv.spaces.live.com/

hi trobareu els audiovisuals penjats des del SO-125 fins al SO-185

* * * * *

1. [associacionsgava] DEPANA: Volem els óssos al Pirineu

associacionsgava en nombre de Jaume Grau López

miércoles, 29 de octubre de 2008 21:29:12

Campanya per reclamar que es mantinguin els óssos al Pirineu, davant de l'agressió brutal que alguns pol´tiics estan intentant contra aquesta espècie protegida.

Animeu-vos i escriviu al Síndic d'Aran.

Jaume

De: eco En nombrede Manel Cunill

Enviado el: miércoles, 29 de octubre de 2008 21:07

Asunto: [Eco] DEPANA: Volem els ó ssos al Pirineu


Missatge de DEPANA:

Volem els óssos al Pirineu!

Envia el teu missatge al Síndic d'Aran

connecta't a www.depana.org

* * * * *

2. [‏Cat65] La seva crisi que la paguin ells, es preparen mobilitzacions

cat en nombre de moviments.cat

miércoles, 29 de octubre de 2008 13:36:07

Temes: La seva crisi que la paguin ells ,es preparen mobilitzacions; convocatòries davant els nombrosos plans d'acomiadament, fira d'intercanvi de Mieres 9 de novembre, desallotjament dels 2 CSOA a Mataró, trobada cap a l'unitat popular, Pla Caufec 2 persones embargades i una 3a haurà de complir arrest domiciliari, solidaritat davant del judici a 16 gironins per la crema de fotos del rei, l'impacte ambiental del 4rt cinturó al descobert, cloenda del correllengua 8 de novembre

Ubicacions: Barcelona, Mieres, Mataró, Vallcarca, Ribes, Esplugues, Girona, Tarragona, Lleida, Vic, Manresa, Vilafranca, Tortosa, València, Mallorca, Abrera, Viladcavalls, Perpinyà, Gràcia, Cornellà.

[1. La seva crisi que la paguin ells, es preparen mobilitzacions]

Els propers 15 i 16 de novembre hi haurà la primera de les cimeres previstes del G-20
per analitzar les raons de la crisi financera global i segons les seves paraules textuals "refundar el capitalisme"

En el territori català, com arreu del món, s'estan preparant mobilitzacions per respondre i demostrar que molta gent està per superar l'actual sistema i no per reflotar-lo. Fa uns dies un correu anònim va començar a recòrrer internet cridant a prendre els carrers el dia 15N i proposant llocs de convocatòria en un gran nombre de ciutats a les 17 h. Diverses xarxes de moviments socials estan fent seva la convocatòria i estenent la seva difusió.
Alhora la Campanya contra les 65 hores, està preparant una gran manifestació contra les 65 hores i perquè la crisi la paguin els banquers. Pel dia 15 també tenen preparades activitats.

Més info: estigueu pendents de les diverses webs d'informació dels mmss

[2. Convocatòries davant els nombrosos plans d'acomiadament]

Davant la crisi, abans que reduir els sous dels seus directius moltes grans empreses opten per acomiadar treballadors i contribuir a que el nombre d'aturats no pari de crèixer. Davant d'això, la lluita i unitat dels treballadors és l'únic camí, i el suport de la gent es molt important. Avui dimecres a les 18.30 a plaça universitat de Bcn, hi haurà una manifestació unitària dels treballadors de Nissan, empresa que preten acomiadar a 1680 treballadors i deslocalitzar la seva producció a Tailandia. Dijous passat, 23 d'octubre, ja n'hi va haver una en que van participar unes 10.000 persones. Demà dijous hi haurà una altra manifestació, aquesta a Manresa contra els acomiadaments a Pirelli.

En alguns casos, la empresa preten tancar deixant a tots els seus treballadors al carrer, com és el cas de Frigo, on les 268 treballadores que podrien anar al carrer estan duent a terme un calendari de mobilitzacions amb convocatòries cada divendres.

Per la seva banda, els treballadors de Telefònica també lluiten contra acomiadaments, i preparen una vaga i concentració pel 7 de novembre. En aquest cas les raons són polítiques doncs les persones acomiadades són sindicalistes que lluitaven contra la doble escala salarial.
més info: kaosenlared.net

[3. Fira d'intercanvi de Mieres, 9 de novembre]

La fira d'intercanvi de Mieres és la més tradicional del territori. Aquesta serà ja la 23a ocasió, any a any, que centenars de parades i milers de persones s'ajunten en aquest petit poble de la Garrotxa per compartir i intercanviar sense diners. Des de l'organització proposen que fem
tota la difusió que poguem d'aquesta fira, per internet i també imprimint el tríptic i fent-lo córrer. També demanen suport a l'hora de muntar i desmuntar i conviden a portar menjar i col·laborar en cuinar la tradicionar sopa de pedres. Aqui la seva web i contacte

Més info: barcelona.indymedia.org

[4. Desallotjament de 2 Centre socials okupats de Mataró]

El matí del 28 d'Octubre del 2008, a les 6 de la matinada, quan tothom està descansant i la ciutat està adormida, quan ningú pot visualitzar la violència estructural quan es mostra amb totes les seves dents, ha vingut un exèrcit de mossos a desallotjar els dos Centres Socials Okupats de Mataró: el CSOA La Fibra i el EO Àcrata. En teniu una crònica aquí El mateix dia a les 20.00 hi hagut una concentració a davant de l'ajuntament.

Es dona la cirscumstància que allà on hi havia l'anterior CS que va ser desallotjat fa uns anys, l'estrella, encara a dia d'avui hi ha un solar.

Dilluns també va haver un desallotjament d'una casa a Vallcarca, que va ser seguit d'una càrrega policial i d'una resposta contundent de la gent.

Més info: musaik.net

[5. Trobada cap a l'unitat popular]

Aquest dissabte 1 de novembre al GER de Ribes (Garraf), un seguit de Candidatures d'unitat popular organitzen una jornada que aplegui gent de les CUP, i també aquelles persones i col·lectius amb voluntat de compartir i generar diàleg. L'han anomenat Trobada cap a la Unitat Popular i volen que sigui una ocasió per trobar-nos, conèixe'ns i parlar, amb música, menjar, xerrades, debats oberts, exposicions. També vol ser un espai de participació amb persones i col·lectius, moviments i organitzacions; així com un espai de construcció d'unitat popular. El bagatge d'experiències de candidatures de govern i oposició; els encerts i errors, han de ser part de l'entramat que enforteixi col·lectivament aquest procés.

El programa de la trobada el podeu trobar aquí

Més info: trobadacapalaunitatpopular

[6. Pla Caufec: Dues persones embargades i una tercera haurà de complir un arrest domiciliari]
Ahir es va celebrar un nou judici, mentre la Plataforma en contra del Pla Caufec es pregunta "I quan jutjaran als especuladors, corruptes i destructors?" La condemna per l’acció de les 3 torres on tres persones van romandre tres dies en protesta pel pla caufec el maig de l’any 2007 avança en la seva execució. Dues persones ja van ser embargades i la tercera haurà de complir un arrest domiciliari de 10 dies properament. Ahir mateix se li ha notificat la resolució del jutjat num.1 per comunicar data i lloc de la localització permanent.

més info: llibertat.cat

[7. Solidaritat davant del judici a 16 gironins per la crema de fotos del rei]

Els acusats en el judici que es celebra avui a l'audiència nacional, han rebut nombroses mostres de suport aquests dies. Unes dues-centes persones s'han aplegat dimarts al vespre a la plaça del Vi de Girona per donar suport als setze encausats per cremar fotos del Rei.
Avui dia del judici, hi ha concentracions a Girona al migdia davant dels jutjats i a Bcn, Tarragona, Lleida, Girona, Vic, Manresa, Vilafranca, Tortosa, València i Ciutat de Mallorca, davant dels ajuntaments a dos quarts de nou del vespre.El judici ha començat amb retard perque els acusats duien samarretes que posaven "jo també cremo la corona" en senyal de defensa pública de l'acció per la qual se'ls acusa. En principi, no els permetien l'entrada a l'edifici ni a la sala de vistes així , però al final han pogut entrar al tribunal amb les samarretes posades.
Precisament avui mateix dia 29 ha hagut una concentració de rebuig a la presència de representats de la monarquia borbònica a Manresa

Més info: alertasolidaria.org i noalreu.elsud.org

[8. L'impacte ambiental del 4rt Cinturó al descobert]

Després de 18 mesos des de l’inici de les obres, la magnitud de l’impacte del Quart Cinturó sobre el paisatge, sobre la vegetació, sobre la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les zones afectades, és ja totalment visible. Així ho ha manifestat la Campanya contra el 4rt Cinturó en un comunicat fet públic el passat dissabte en motiu d'una acció reivindicativa que es va dur a terme a Abrera, Viladecavalls i Terrassa, la qual denunciava aquests fets.
En aquest comunicat argumenten que allà on les obres han començat ja s'ha demostrat que l'impacte del 4rt cinturó està sent tant negatiu com afirmava la campanya i molt lluny de l'impacte reduït que asseguraven els polítics.

Més info: kaosenlared.net

[9. Cloenda del Correllengua, 8 de novembre]

Per desè any consecutiu, la Federació d'Entitats en Defensa i Promoció de la Cultura Catalana, el Casal Jaume I de Perpinyà, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL), l'Agassalla i l'Institut Font Nova organitzen conjuntament la cloenda del Correllengua a Perpinyà, coincidint, aproximadament, amb la diada de la Catalunya Nord, enguany dissabte 8 de novembre. Aquesta cita ineludible en el calendari nacional creix cada any en participació i mobilització i esdevé un clam per la recuperació dels lligams històrics entre el nord i el sud de Catalunya. El 7 de novembre del 1659, es va signar el Tractat dels Pirineus que va separar en dos estats diferents la nació catalana.
El programa va des de les 14.00 fins a la matinada i inclou ginkama per la mainada, manifestació, marxa i concert

Més info: llibertat.cat

[10. Notícies breus]

- Del 28 d'octubre a l'1 de novembre mostra de cinema palestí a la Filmoteca de Catalunya.

- IV torneig elsud.org "quelsricspaguinlacrisi" a Girona,

- 150 estudiants es tanquen a la facultat de geografia i història de Valencia contra el pla Bolonya

- Dijous 30, presentació del llibre el sur en revolución a Gràcia

- Divendres 31, Festa de la Castanya de Lakandona a Cornellà

[11. Webs amb més informacions]

Darrer contrainfos, darrer info usurpa, http://www.setmanaridirecta.info, http://www.laccent.cat, http://barcelona.indymedia.org, http://valencia.indymedia.org, http://laplana.indymedia.org, http://www.elsud.org, http://www.suportponent.net, www.myspace.com/collectiualestrinxeres , http://www.pobleviu.cat, http://www.llibertat.cat, http://www.lavanc.com, http://www.catnord.cat, http://www.kaosenlared.net, http://www.lahaine.org http://www.ecodiari.cat, http://www.enfocant.net, http://www.liberinfo.net,
Enllaços a d'altres mitjans de comunicació a Moviments.cat

*Pots col·laborar amb moviments.cat pujant els continguts a la pàgina web (ara està desactualitzada) o d'altres maneres; si t'agradaria posa't en contacte.

* * * * *

3. [associacionsgava] FACEBOOK: NUEVA ARMA SILENCIOSA DE CONTROL SOCIAL

associacionsgava en nombre de Cxavier H Fernández

martes, 28 de octubre de 2008 21:59:02

FACEBOOK: NUEVA ARMA SILENCIOSA DE CONTROL SOCIAL

En una profunda investigación realizada por el periodista Tom Hodgkinson para el periódico The Guardian de Londres, se descubrió que Facebook es un arma militar de espionaje y desestabilización, creada por los sectores más extremistas de derecha (los siniestros “neocons” o neoconservadores) para captar información de los usuarios y manipularlos con fines geopolíticos y estratégicos. En Facebook participan todos los 16 servicios de inteligencia de los Estados Unidos, comenzando por la CIA, el Pentágono y el Departamento de Defensa. “Todo lo colectan y todo lo guardan. Nada se les escapa. Fotos, correos electrónicos, conversaciones, imágenes, música, etc.”. Con eso establecen un 'perfil' psico-socio- político de cada sujeto y así te mantienen en la mira. Una vez ingresas, ya no te dejan salir; y si lo logras, toda tu información privada queda ahí. En la parte de explotación comercial y consumismo, según The Guardian, están comerciantes sin escrúpulos de Silicon Valley, Coca Cola, Microsoft, Blockbuster, Sony Pictures, Verizon y Conde Nast, entre otras más. “Es un servicio que fomenta el individualismo para mantener un mayor control de la masa. Generalmente hace creer a mucha gente que ellos son importantes y los lleva a cometer cualquier acto que los verdaderos interesados deseen efectuar sin una participación directa que los implique”. Si pongo una buena foto mía con una lista de mis cosas favoritas, puedo construir una representación artificial de quién soy. También estimula una competitividad inquietante en la amistad: parecería que con los amigos la calidad no cuenta y la cantidad es reina. Entre mas amigos usted tiene, mejor es usted. Usted es 'popular', en el sentido de ser amado en las escuelas secundarias estadounidenses. No se necesita mucho cerebro para hacer parte del grupo y siempre te incentivan a reclutar más 'amigos'. Vales por el número de 'amigos' que reclutes. No en vano son Estados Unidos y Canadá y Reino Unido los países con más suscriptores'. (Y los tres con tropas en la ilegal guerra de Irak y Afganistán). En Facebook, usted puede ser libre de ser a quien usted quiere ser, mientras usted no se oponga a ser bombardeado por anuncios de las más grandes marcas del mundo. Como con PayPal; y las fronteras nacionales son una cosa del pasado. Facebook declara 59 millones de usuarios, todos los cuales dieron a conocer alegremente su documento de identidad y sus preferencias de consumo a una empresa estadounidense acerca de la cual no saben nada. Detrás de los títeres están los titiriteros. Conforme a The Guardian, las mentes oscuras detrás de Facebook son: “el capitalista de empresa de Silicon Valley, de 40 años, y filosofo futurista, Peter Thiel Zuckerberg y un tercer inversionista llamado Jim Breyer”. “Thiel es un miembro de TheVanguard.Org, un grupo de presión neoconservador existente en Internet que fue creado para atacar a MoveOn.org, un grupo de presión liberal”. “TheVanguard.Org es una comunidad en línea de americanos que creen en los valores conservadores, el libre mercado y gobierno limitado como los mejores medios de traer esperanza y oportunidad progresiva a cada uno, sobre todo al mas pobre entre nosotros. Su objetivo es promover políticas que 'reformaran a Estados Unidos y al mundo'. En un mensaje del presidente de TheVanguard dijo: 'hoy enseñaremos a MoveOn, Hillary y los medios izquierdistas, algunas lecciones que ellos nunca imaginaron”. El Tiempo es vil, en su número de enero 18 de 2008, hace una apología a todos los interesados en la marcha: “Facebook, el sitio para encuentros con amigos y familiares en Internet, ahora cuenta con mas de 2.000 grupos que muestran el creciente interés de los navegantes por llevar a la Red temas relacionados con el conflicto local”. Entre ellos están 'Un millón de voces contra las Farc' (130.000 inscritos); 'Mil personas que odian a Hugo Chávez' (1.300 abonados) y 'Yo también quiero ver muertos a los de las Farc' (8.200 usuarios). El ingeniero de 24 años que creó este ultimo grupo asegura que 'es una forma de honrar a las personas que han sido asesinadas o secuestradas por las Farc'. También hay otros que apoyan al presidente Chávez o a la senadora Piedad Córdoba. El 4 de febrero se celebró en todo el mundo una movilización contra la guerrilla de las Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia (FARC). Los medios destacaron la espontaneidad de la iniciativa, en especial porque estaba originada desde una red social de Internet llamada Facebook surgida para los estudiantes. Diarios como El País insistían en que todo partía de «un ingeniero civil de 33 años reconvertido en informático y afincado en la ciudad colombiana de Barranquilla». Su ingenuidad la presenta así el diario: «Hasta hace un mes no había tenido más participación en la política de su país que la de ejercer su derecho al voto. Se llama Óscar Morales y nunca pensó que la idea de convocar una manifestación iba a tener una repercusión tan grande. Morales trabaja en el Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA), una institución pública que adoptó la red social de Internet Facebook como herramienta de comunicación entre los estudiantes». Y el promotor declara así: «Facebook tiene unos 70 millones de asociados en el mundo y sólo dos millones en Colombia. El 4 de enero decidí incluir en Facebook.com la campaña Un millón de voces contra las FARC. Sólo pretendía recoger firmas. Nunca imaginé un éxito semejante». Según el diario, y como prueba de espontaneidad, «el primer día se sumaron 1.500 personas a su propuesta. El segundo, 4.000. Y al tercero, Carlos Andrés Santiago, un internauta de Bogotá, le propuso convertir la protesta en una gran manifestación en Colombia. Se dieron de plazo un mes: la manifestación discurriría por las calles colombianas el 4 de febrero. Después comenzaron a llegar cibermensajes procedentes de muchos países». La izquierda colombiana, organizaciones de derechos humanos y familiares de retenidos por las FARC criticaron duramente esa movilización a la que calificaron de guerrerista y partidista puesto que negaba una salida dialogada al conflicto, ignoraba los crímenes cometidos por los paramilitares y el ejército y apostaba por una salida exclusivamente armada al gusto del gobierno Uribe, los sectores militares, las empresas de armamento y del gobierno de Estados Unidos. Por su parte, para los promotores, según recogía El País «ha sido la ciudadanía en pleno quien se ha manifestado. Y esto no va a detenerse aquí. La sociedad colombiana despertó por fin de la indiferencia en que estaba sumida». Desde Bogotá el diario no cesa de recoger testimonios que insisten en la juventud y espontaneidad de la iniciativa que nación en el portal Facebook: «Los promotores éramos jóvenes pero vino gente de todas las edades. A partir de hoy se inicia un nuevo camino». ¿Qué es Facebook? ¿quién está detrás de ese proyecto? ¿es tan espontáneo como dicen? ¿obedece sólo a las iniciativas ciudadanas sin ninguna ideología detrás? Wikipedia lo presenta como un sitio web de redes sociales. Los usuarios pueden participar en una o más redes, en relación con su situación académica, su lugar de trabajo o región geográfica. Facebook afirma tener 59 millones de usuarios activos, incluyendo 7 millones en el Reino Unido, el tercer cliente por su tamaño de Facebook después de EE.UU. y Canadá. Según Hodgkinson serían 59 millones de ingenuos los cuales han ofrecido su información de la tarjeta de identidad y preferencias de consumo a un negocio estadounidense del que no saben nada. En estos momentos dos millones más se suman cada semana. A este ritmo Facebook tendrá más de 200 millones de usuarios activos en estos días del próximo año. Entre los grupos de usuarios tenemos «Un millón de voces contra las Farc» (130.000 inscritos), «Mil personas que odian a Hugo Chavez» (1.300 abonados) y «Yo también quiero ver muertos a los de las Farc» (8.200 usuarios), lo que nos da idea de su línea ideológica en lo referente a Colombia. Uno recibe generalmente por correo electrónico un mensaje, de parte de un amigo que con buenas intenciones (y sin saber lo que esto implica) lo invita a inscribirse y participar en Facebook.

* * * * *

4. [‏associacionsgava] Acte solidari a Barcelona d'Ajuda urgent a Cuba 31-Octubre

associacionsgava en nombre de Cxavier H Fernández

lunes, 27 de octubre de 2008 20:45:07

Amigues i amics:

Us fem arribar el cartell de l'acte solidari programat per divendres, 31 d'octubre, de 19 a 22 h. amb el títol de:

HURACÀ DE SOLIDARITAT amb Cuba, tot demanant-vos que en feu difusió pels mitjans al vostre abast i perquè hi prengueu part. US HI ESPEREM!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració solidària, i fins divendres!

com anar-hi ? cliqueu per veure mapa:

<http://maps.google.com/maps?key=ABQIAAAAFG3JK0gMIp513yGG_D16uBS1mRwWrjwx6YjoOVTGIKz2oV3MVxTLTMmYIsSYTM1_j-co9yJQg5EHLA&ie=UTF8&ll=41.427653,2.135639&spn=0.014319,0.027165&z=15>

CONFERÈNCIA

SOBRE ELS DESASTRES DELS HURACANS GUSTAV I IKE

a càrrec de Carlos Castillo, Cònsol de Cuba a Barcelona

ACTUACIONS MUSICALS

Amb la col·laboració desinteressada de DIVERSOS GRUPS I CANTAUTORS

Venda de MOJITOS i cafè de Cuba

ENTRADA LLIURE. Bo d’ajut solidari: 5 €

Ingressos x Cuba:

DEFENSEM CUBA c/c. 2100-3318-60-2200054246 (ref: huracà)

Organitzen: Amb el suport de:

Treballem per Cuba

Treballem per Boyeros

Casal d’Amistat

català-cubà de Barcelona

Associació de Cubans

a Catalunya “José Martí”

Associació Catalana

Per la Pau

* * * * *

5. Marató Cultural Benvinguda Palestina!‏

Comunitat Palestina.cat

lunes, 27 de octubre de 2008 16:38:04

Comença la III Marató Cultural Marhaba Palestina!

Aquest dimarts 28 d'octubre comença la III Marató cultural MARHABA Palestina! que durant 30 dies aproparà la cultura palestina als barris i pobles del País Valencià, les Balears i Catalunya, amb 40 activitats culturals protagonitzades per artistes i intel·lectuals palestins.

L'edició d'enguany té per plat fort la I Mostra de Cinema Palestí a les filmoteques de València, Catalunya i Mallorca i el Seminari d'Estratègies de Resistència que s'organitzarà a Mallorca i Barcelona.

La Marató arribarà a St. Cugat, Vilafranca, St. Feliu de Llobregat, Navàs, Girona, Terrassa, Manresa, Corbins, Bellaterra (UAB), Avià, Benidorm, València, Palma de Mallorca, Barcelona i Benidorm.

www.marhaba.palestina.cat

* * * * *

6. [El Correu per la Pau] 27 d'octubre de 2008 - Lliurament dels premis del 2n Concurs d'Animacions per la Pau

elcorreuperlapau en nombre de Fundació per la Pau

lunes, 27 de octubre de 2008 13:37:51

Si no llegiu bé aquest correu aneu a:

http://www.fundacioperlapau.org/publicacions/correu_pau/27octubre2008.htm

El Correu per la Pau

Lliurament dels premis del 2n Concurs d'Animacions per la Pau

Demà dimarts 28 d’octubre, a les 7 del vespre, tindrà lloc a la Casa Golferichs de Barcelona l’acte de lliurament de premis del 2n Concurs d’Animacions per la Pau. Durant la sessió es projectaran tant les pel·lícules seleccionades com les guanyadores del concurs. Els assistents podran votar per escollir la pel·lícula guanyadora del Premi del públic. T’hi esperem!

Web del concurs

Tu també pots prohibir les bombes de dispersió

Del 27 d’octubre al 2 de novembre se celebra arreu del món la Setmana Mundial d’Acció per prohibir les bombes de dispersió. Just un mes abans que se celebri a Oslo la cimera on s’ha de signar el Tractat de prohibició. Suma’t al Tractat Popular per pressionar els governs a què el signin.

Signa!

Agenda

Properes itineràncies de l'exposició 'La violència que acceptem'

Properes conferències de la Fundació per la Pau

Formació per la pau (cursos, postgraus, etc.)

Cap on va l'Afganistan?

Amb Malalai Joya, diputada afganesa

Dilluns 27 d'octubre de 2008

Xerrada - Bellaterra (UAB)

Què fa Espanya a l'Afganistan?

La participació espanyola en la guerra d'Afganistan a debat

28, 29 i 30 d'octubre de 2008

Jornades - Barcelona

Creacine 08

Primera mostra de cinema Guatemalenc a BarcelonaDel 20 al 30 d'octubre de 2008

Mostra de cinema - Barcelona

La societat civil en els conflictes: entre la protecció i l’empoderament

Dilemes i reptes per les ONGs

31 d'octubre de 2008

Jornada - Barcelona

Piràmide gegant de sabates

En homenatge als milers de víctimes de mines antipersona i bombes de dispersió

1 de novembre de 2008

Acte públic - Lloret de Mar

Reptes del periodisme en situacions de conflicte

Al Col·legi de Periodistes de Catalunya

14 i 15 de novembre de 2008

Seminari - Barcelona

Pensadores per la pau

Valors i actituds per la convivència en el dia a dia

21 de novembre de 2008

Seminari - Reus

Primeres jornades de creativitat i conflicte

Taules rodones d'art, teatre i música i construcció de pau

26 i 27 de novembre de 2008

Jornades - Bellaterra (UAB)

Llengües, diversitat i pau

Cicle de col·loquis

29 i 30 de novembre de 2008

Taula rodona - Sabadell

Agenda de Can Jonch

Centre de Cultura per la Pau

Tardor de 2008

Activitats diverses – Granollers

www.fundacioperlapau.org

* * * * *

7. [XMG] Invitació Jornades 31 d'Octubre

llistaxmg en nombre de formacio

viernes, 24 de octubre de 2008 9:01:27

La societat civil en els conflictes: entre la protecció i l’empoderament. Dilemes i reptes per les ONGs

Per segon any consecutiu, hem organitzat una Jornada de reflexió sobre el paper de les ONG’s que cooperen amb processos de desenvolupament, davant contextes de conflicte violent o de reconstrucció post-conflicte. Amb l’opinió dels actors participants, es facilitarà un espai d’aprenentatge i intercanvi sobre les problemàtiques i les oportunitats amb què es troben aquestes ONGs, preguntant-nos si ha de ser una tasca més de protecció de la població civil, o bé d’empoderament a la societat civil, i quins riscos i oportunitats implica cadascuna d’aquestes concepcions.

Es celebrarà el divendres 31 d'octubre de 2008, a la Federació Catalana de ONG's, C. Tàpies 1-3, CP. 08001, Barcelona. De 0900 del matí a 1800 del vespre. Adjuntem la programació.

Inscripcions obertes i gratuïtes al telèfon 93.4417079 o bé al email formacio@sci-cat.org

Us hi esperem!

--

Ramón Nuila

Responsable de l'Àrea de Formació

SCI-Catalunya

Tel. 93.4417079

formacio@sci-cat.org

www.sci-cat.org

* * * * *

8. [XMG] ACTE IMPORTANT DE L'OBSERVATORI DELS DRETS SOCIALS- INVITACIÓ

llistaxmg en nombre de Joan Tamayo

viernes, 24 de octubre de 2008 8:35:39

Benvolguts/ des

Us animen a compartir experiències, pensaments i reflexions amb PENDA MBOW una dona que ha sapigut liderar una lluita política i acadèmica al voltant de la relació entre Islam i democràcia al Senegal, així com del paper de la dona, els drets humans i la Religió dins de la societat musulmana

UNA OCASIÓ INTERESSANT

PER AVANÇAR , TOTES I TOTS JUNTS A FAVOR DELS DRETS DELS QUE NO TENEN DRETS

Xerrada amb / Conferencia con:

Penda Mbow

Professora d’Història a la Universitat de Dakar, ex-Ministra de Cultura del

Senegal i activista feminista

Terrassa ~ 27 de Octubre ~ 19h

Centre Civic Mª Aurelia Capmany

Avinguda Angel Sallent, 55 – Bus: 3

JOAN TAMAYO SALA

OBSERVATORI DELS DRETS SOCIALS

* * * * *

9. [ACS] [AulaMèdia] Jornades ETC

assembleacs en nombre de AulaMèdia

viernes, 24 de octubre de 2008 8:33:04

Jornades ETC · Educació, Televisió i Cinema

Barcelona, 21, 22 i 23 de gener de 2009

(Edifici Vagó. Recinte Escola Industrial. Comte d'Urgell, 187. Barcelona)

http://www.aulamedia.org/etc/

Per quart any consecutiu AulaMèdia organitza les jornades sobre Educació en Comunicació, aquesta vegada sota el títol Jornades ETC · Educació, Televisió i Cinema.

Com en d'altres ocasions aquestes Jornades volen potenciar el debat sobre la importància de l'alfabetització mediàtica en el nostre temps. Però al mateix temps volem oferir als educadors i educadores eines i materials per concretar aquesta reflexió en l'àmbit audiovisual, especialment en el camp de l'Educació en televisió i en cinema.

Programa: http://www.aulamedia.org/etc/programa.html

Inscripció: http://www.aulamedia.org/etc/inscripcio.html

Organitza:
AulaMèdia. Educació en Comunicació

Amb el suport de:

Departament d'Educació. Generalitat de Catalunya

Fundació Propedagògic

Diputació de Barcelona

* * * * *

10. [ACS] Video Entrevista a RobinBank

assembleacs en nombre de Pablo

24 de octubre de 2008 15:32:45

reenvieu- reenvieu !

Hola companyes desde les ones lliures del canal 52 uhf!! de okupem les ones, emitim a partir d'ara el comunicat d'en RobinBank, fora de cap interès comercial u estatal el canal emitirá tot el dia l'entrevista al teu televisor (apuntat capa casa de la muntanya)....

si no tens tele amb aquest link també ho podrás mirar per internet...

http://okupemlesones.blip.tv/
finalment volem recordar que actualment ésta en perill les emisions del canal a Barcelona, gràcies a que els partits politics (d'esquera a dreta) i els interessos économics dels grans lobbis de poder volen tancar l'unic canal réalment democratic i comunitari de tot el espai radiolèctric de la nostre ciutat, sense publicitat lliure i veraz a l'hora d'informar...

desde qualsevol sombra del espai radioèlectric

Assemblea per a la Comunicació Social

www.okupemlesones.org

* * * * *

11. [ACS] 5 anys Okupan les ones!!

assembleacs en nombre de Pablo Molano

24 de octubre de 2008 15:32:38

LaTele estrena nova programació al 52 UHF

i ARA També a Internet!

La campanya Okupem els ones ! fa ja cinc anys que va comença, i és diu rapid, oi?, cinc anys de alliiberament del espai radiolectric, cinc anys de Teles i Ràdios LLiures per donar veu als moviments socials de Barcelona, cinc anys d'empoderament social. I ara que els cumplin consolidem un canal de televisió i en obrim un altre a la xarxa d'internet amb la programació ,ara també, al espai digital!!, tot aixó malgrat la amença de tancament que tenim a sobre. No al Tancament!!

I és per aixó que em desempolvat l'arxiu audiovisual de LaTele i us proposem fer un revival de algunes mogudes socials dels ultims anys amb material que hem anat rebent i editant. Recordant tan mateix el important que és tenir una eina comunicativa com és Latele volem animar-vós a participar i donar suport totes les accions contra el tancament de Latele!.

PROGRAMACIÓ
No et conformis a vuere-ho a internet, sintonitzat al 52 uhf!

http://okupemlesones.blip.tv/

Comença la historia : http://blip.tv/file/1109775

Paterem el Forum: http://blip.tv/file/1112151

Fotut Forum: http://blip.tv/file/1111281

Al Primer May Day: http://blip.tv/file/1111632

Als Tancaments: http://blip.tv/file/1111213

Espais Alliberats: http://blip.tv/file/1113248

Al Carmel: http://blip.tv/file/1110456

Referendum Constitució Europea: http://blip.tv/file/1111692/

Actualitat:

Acció Contra al Tancament: http://blip.tv/file/992560/

Video Moviments socials i Associacions de Veïns: http://blip.tv/file/1075857/

Homenatge a Lucio: http://blip.tv/file/1131154/

----------------- Y més !!!-----------------

T'agrada gravar, editar i muntar les diferents històries que
van passant per la teva ciutat? Ho penges
 després al YOUTUBE,
 a Blip.tv, o a qualsevol altra pàgina de vídeos? 
Ho poses a Indymedia? Molt bé, doncs ara, des de LaTele (52 UHF), 
volem obrir un nou espai per a la difusió i informació de 
les mogudes que passen arreu de la nostra ciutat i del món. 

Fes-nos arribar el teu vídeo (Infoespai, Plaça del Sol 19-20 baixos) o posa't en contacte amb nosaltres (mitjanspropis@moviments.net). No ens quedem amb els drets dels vídeos, no paguem un euro, recollim material i li donem difusió per les ones televisives.

Pensa, actua, crea, difon... okupem les ones!!!.

PD: LaTele de l'Assemblea per la Comunicació Social de moment té una cobertura limitada (el triangle format entre el barri de Gràcia, Plaça Espanya i Plaça de les Glòries) i per televisors amb antenes individuals o de banyes. Continuem treballant per millorar-la.

* * * * *

12. [XMG] SeminariODG: 8 de novembre - JUSTÍCIA GLOBAL S.A. Empreses transnacionals vs. Drets Humans

llistaxmg-bounces@grups.pangea.org en nombre de per-difondre

viernes, 24 de octubre de 2008 8:22:57

JUSTÍCIA GLOBAL S.A. Empreses transnacionals vs. Drets Humans

Seminaris de Formació de l'ODG (XVII)

8 de novembre de 2008

Aula Màster de la Universitat Politècnica de Catalunya – Campus Nord - C. Jordi Girona 1-3

Organitza: Observatori del Deute en la Globalització (ODG), Càtedra Unesco de Sostenibilitat de la UPC

PRESENTACIÓ

Les darreres dècades hem viscut la construcció d’un nou règim jurídic internacional, que ha permés desplegar i protegir els interessos econòmics de les empreses transnacionals a qualsevol país del món. En canvi no ha garantit la protecció dels Drets Humans. Per tal d’assolir aquest objectiu s’ha creat tot un entramat d’institucions i regulacions jurídiques internacionals, regionals i estatals.

Aquest nou status quo de les empreses mostra la clara assimetria existent entre el desenvolupament del Dret Comercial Global (LEX MERCATORIA GLOBAL) i els Drets Humans. En aquest sentit, les empreses transnacionals, per protegir les seves inversions allà on les facin, compten amb un complet arsenal jurídic: tractats de lliure comerç, acords de promoció i protecció de les inversions, aparells judicials privatitzats per la resolució de controversies depenents del Banc Mundial (CIADI) o de l’OMC (SSD).

D’altra banda, els pobles dels països empobrits, receptors d’aquestes inversions, pateixen els impactes socials i ambientals que generen les empreses transnacionals, restant indefensos al tenir molt poques vies de denúncia d’aquestes vulneracions dels Drets Humans.

Amb aquest seminari volem aprofundir en la comprensió d’aquesta asssimetria legal, a través de l’anàlisi de les regulacions que protegeixen els drets de les empreses transnacionals, els sistemes de control existents i les possibles legislacions actuals que permeten el seu judici. D’altra banda, volem aprendre de l’experiència de la societat civil en resistència, a través de la presentació de casos de vulneració de Drets Humans a diferents països del Sud.

Finalitzarem el seminari amb una reflexió sobre les propostes i alternatives que tant a nivell internacional, com estatal, han sorgit des dels moviments socials. Aquests treballen per intentar revertir l’actual situació i jerarquitzar els Drets Humans per sobre dels Drets Comercials, obligant a les empreses a què els respectin arreu del món.

PROGRAMA - DISSABTE 8 DE NOVEMBRE

9:30 INSCRIPCIONS I LLIURAMENT DE CARPETES

9:45 BENVINGUDA I PRESENTACIÓ DEL SEMINARI

10:00 DRET COMERCIAL GLOBAL VERSUS DRETS HUMANS

Juan Hernández Zubizarreta, professor de Dret del Treball a la Universitat del País Basc i Membre del Tribunal Permanent dels Pobles *

Antoni Pigrau Solé, Catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili de Catalunya.

11:30 DESCANS

12:00 ENFRONTANT LES TRANSNACIONALS PER LA VULNERACIÓ DELS DRETS HUMANS A PAÏSOS DEL SUD – Taula Rodona

Bhopal en la India. Union Carbide: un desastre empresarial d’escala inhumana.
Vinod Raina, físic teòric que ha treballat amb les víctimes de la Tragèdia de Bhopal i amb el moviment Narmada contra les represes **

REPSOL YPF en Bolivia. Vulneració dels Drets Constitucionals. La Soberania nacional a judici.
Marco Gandarillas, director del Centro de Documentación e Información Bolivia (CEDIB) *

Unión Fenosa al Punto Nacional de Contacto de la OCDE a l’Estat espanyol: Beneficis transnacionals versus Drets Humans.

Jesús Carrión, investigador de l’Observatori del Deute en la Globalització

14:00 DINAR

16:00 ALTRES VIES DE VULNERACIÓ DELS DRETS HUMANS – Taula Rodona

CIADI a Bolívia. Vulneració de la Soberania nacional mitjançant la privatització de la justícia.
Mónica Vargas, investigadora de l’Observatori del Deute en la Globalització

Conseqüències per les empreses transnacionals de la ratificació del Conveni 169 de la OIT per part de l’Estat espanyol.

Marco Aparicio, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Girona

Els creditors de deutes ilegítims a judici?

Iolanda Fresnillo, investigadora de l’Observatori del Deute en la Globalització

16:45 ESTRATÈGIES ALTERNATIVES: el Tribunal Permanent dels Pobles

Francesco Martone, ex senador italià i graduat en Dret Internacional Privat *

17:15 – 18:00 Debat Final: Portem a judici a les transnacionals?

* En Castellà

** En Anglès amb traducció simultània al Castellà

LLOC

Aula Màster de la Universitat Politècnica de Catalunya

Campus Nord

C. Jordi Girona 1- 3

Metro L3: Palau Reial

http://www.upc.edu/catala/empreses/lloguer-espais/planol.htm

INSCRIPCIÓ

El seminari és obert a tothom i la inscripció és gratuïta. Tot i això, aquest seminari està adreçat a persones vinculades a ONG o moviments socials, estudiants universitaris, i d’altres persones amb certs coneixements bàsics sobre cooperació, globalització i relacions Nord - Sud.

Totes les persones inscrites prèviament rebran documentació sobre els temes tractats al seminari. El període d’inscripció restarà obert fins al 5 de novembre. Les places són limitades a l’aforament de la sala.

Oferim la possibilitat de dinar conjuntament, per un preu al voltant de 10 euros. Indiqueu si us quedareu a dinar en el moment de la inscripció.

Per inscriure-us envieu un missatge de correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte, indicant si us quedareu a dinar, a formacio@odg.cat, o truqueu al 93 301 17 93 de 10 a 14 h.

Per a més informació:

Correu-e: formacio@odg.cat

Web: www.odg.cat

* * * * *

13. Activitats Fonoll

Poble Naturista El Fonoll

viernes, 24 de octubre de 2008 7:39:55

PROPERES ACTIVITATS AL FONOLL:

Divendres dia 31 a les 9 nit

LA CASTANYADA

Sopar,castanyes, moniatos,

penellets, cava i ball

col.laboració 15,- euros

cal fer reserva abans del dia 29. Places limitades.

Dissabte dia 1 a les 11 h

FEM-NOS EL PA

Taller d’el.laboració de pa, en forn de llenya o

domèstic. Gratuït.

CERCAN BOLETS PEL FONOLL

Octubre-Novembre

Tots els diumenges a les 10,30 h sortida a buscar bolets (fredolics,

llanegues, rovellons, llengues de bou, etc...) als boscos del Fonoll.

* * * * *

14. [associacionsgava] “VISIBILITZEM EL GOVERN AMAGAT, CONSTRUÏM UNA ALTRA SOCIETAT”‏

associacionsgava en nombre de Moviment Social

jueves, 23 de octubre de 2008 12:25:00

“VISIBILITZEM EL GOVERN AMAGAT, CONSTRUÏM UNA ALTRA SOCIETAT”

Època de turbulències econòmiques! Els bancs, ens roben. El 95% dels diners són creats per bancs privats a través de crèdits sense una base en diner real, i a sobre els hem de pagar interessos. Guerres i finances, es retroalimenten. Els poders financers s’apropien dels recursos naturals i humans del planeta, i amb la seva necessitat d’un sistema de creixement exponencial per a poder sobreviure, ens endeuten el present i ens hipotequen el futur sense vergonya. La crisi energètica i el pic del petroli són temes cada vegada més present i inaplaçables, al mateix temps que la crisi alimentària conseqüència de la pèrdua de sobirania alimentaria per la concentració del poder en poques empreses i de l’especulació que es trasllada als aliments bàsics dels països més pobres. I davant d’això, callem? Els moviments socials no volem callar!

Bancs i caixes financen empreses assassines mentre insisteixen en fer-nos creure que tenen ànima, s’embutxaquen els guanys, i socialitzen les pèrdues. Els poders financers són immunes al poder judicial i mitjançant el seu poder per crear diner, completament antilegítim i antidemocràtic, aconsegueixen controlar els governs de tots colors en funció dels seus interessos i emmordassar o esbombar els mitjans de comunicació de masses segons els convingui. Ja se sap, qui paga mana. Però realment, no som totes les que ho paguem?

Mentrestant, els moviments socials estem coent poc a poc les alternatives, formant grups amb un caràcter local, assembleari i autònom, que s’enriqueixen amb trobades comunes per enxarxar i debatre. Volem ser més autònoms i actives, no pensar que les coses canviaran per si soles o esperar que els poderosos les canviïn, sinó actuar per a canviar-les, desobeir a la banca, fer un pas endavant. Apostem per l’autogestió de les nostres vides, deixant-nos espai per a ser veritablement lliures, desesclavitzades del treball per compte d’altres i de servir interessos que no són els nostres. Creiem en l’educació de persones lliures, que pensin per elles mateixes. Construïm mitjans de comunicació alternatius, decreixem i compartim recursos i missatges diversos. Estem en marxa!

L’economia real s’ha convertit en un apèndix de les finances, però aquest sistema de creixement infinit topa amb uns límits: l'únic planeta que tenim, amb els seus limitats recursos. Mentre els qui ostenten el poder invisible continuen debatent com serà el nou ordre que rellevarà l’actual crisi estructural, els pobles tenim la responsabilitat d’actuar. El poder no és tal sense obediència i sense por. Els moviments socials som capaços si ens ho creiem, d'oposar-nos a la dictadura econòmica tramada a esquenes de la població i estem construïm una altra societat, ara i aquí. Aquí i ara!

(text extret de la web www.17-s.info)

* * * * *

15. [novetats: www.revoltaglobal.cat - oct 08]

inforevoltaglobal en nombre de difusio-revoltaglobal.cat

lunes, 27 de octubre de 2008 0:03:10

www.revoltaglobal.cat

Davant la crisi econòmica global, ara mes que mai és imprescindible aixecar una esquerra de combat

Declaració de Revolta Global. En les últimes setmanes estem comprovant com salten totes les alarmes del capitalisme global: la crisi ha esclatat i ja és impossible ocultar-la. Els governs s’afanyen a “prendre mesures” acudint al rescat de bancs i empreses a costa d’hipotecar els diners públics (...)

Contra la LEC: buidem les aules i omplim el carrerCrònica de la manifestació d’estudiants contra la LEC

Pau Silva Ruiz. Aquest dimecres 22 d’octubre, hem viscut tot just la segona jornada vaguística contra la LEC, protagonitzada únicament per estudiants, i que tindrà una continuació el proper 13 de novembre, aquest cop juntament amb els professors. Veure fotografies de la manifestació>>

Crisi o lliçó accelerada de capitalisme? Crònica de l’acte a l’Ateneu Rebel

Xavi Fernández i Anna Mateu. L’Ateneu Rebel de Poble Sec (c. Font Honrada, 32-34), seu de Revolta Global al barri, va acollir aquest dimecres a la tarda la xerrada-debat "Crisi o lliçó accelerada de capitalisme?". Entre el públic assistent hi havia gent del barri, de totes les edats, amb ganes de saber més del que està passant en aquest país. Veure fotografies de l’acte>>

Al carrer, amb la plantilla de Nissan

Lluís Rabell. Aquest dijous al vespre, milers de treballadors i treballadores de Nissan (10.000 segons els sindicats convocants) van sortir al carrer per exigir la retirada de l’ERO que pretén acomidar prop de 1.700 persones - i que suposaria, de fet, l’inici d’un procés de deslocalització industrial de conseqüències assoladores. Veure fotografies de la manifestació>>

Solidaritat amb la revolució cubanaCampanya de suport econòmic

Des de Revolta Global apel·lem a tots i totes els que creiem que la sobirania, dignitat i independència dels cubans i cubanes no són negociables, a realitzar donacions a aquesta campanya destinades a la reconstrucció de les infraestructures, habitatges i aprovisionament de la població.

Carta abierta a los órganos federales y al conjunto de las afiliadas y afiliados de Izquierda Unida

Militantes de Espacio Alternativo confederal. Sirvan pues estas líneas explicativas de nuestro gesto de acta de dimisión de los órganos de dirección en que hemos participado hasta ahora y de las responsabilidades que hemos asumido.

Transgredint per construir i construint per transgredirUn esbós de les jornades “ Per una sexualitat transgressora” del 18 d’octubre

Mònica Penas i Núria Suàrez. Tothom trobava a faltar la transgressió i qualsevol podia sentir-se més transgressora d’allò que s’estava explicant. Però l’objectiu final finalment ho era: com compatibilitzar la lluita transexual i intersexual amb la feminista. Veure fotografies de l’acte>>

¡Solidaridad con la plantilla de Nissan! ¡Fuera el ERE! ¡Ni un solo despido!Comunicado de Revolta Global. Esto no es un "ajuste de plantilla" porque bajen las ventas, la empresa registre pérdidas o caiga la productividad. La factoría de Zona Franca es de altísimo rendimiento, Nissan ha declarado importantes beneficios en los últimos ejercicios y es la marca que mejor soporta la situación del mercado europeo.

“Dones sobre les ones”: la lluita per un avortament lliure i gratuït continuaSandra Ezquerra. A partir de la invitació de 33 organitzacions de dones espanyoles, Women on Waves va visitar València el passat cap de setmana per realitzar avortaments a dones espanyoles embarassades de menys de sis setmanes i mitja i recolzar les campanyes locals (...)

El Nou Partit Anticapitalista sacseja l’esquerra francesaJosep Maria Antentas i Esther Vivas. El panorama polític de l’esquerra francesa està sent trasbalsat els darrers mesos per l’anunci de la creació d’un Nou Partit Anticapitalista impulsat per la Ligue Communiste Révolutionnaire (LCR) d’Olivier Besancenot.

USTEC-Ste’s, ASPEPC-SPS i CGT donem suport a les mobilitzacions d’estudiants del 22 d’octubre

USTEC·STEs (IAC)–CGT-ASPEPC. El dia 22 d’octubre els i les estudiants faran una jornada de vaga i realitzaran manifestacions arreu de Catalunya, com a resposta activa a una convocatòria del Sindicat d’Estudiants contra els plans de Bolonya, el projecte de decret de selectivitat del MEC i el projecte de llei d’educació de Catalunya.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |> |...


Agenda:

30 Oct: acte "Reptes de l’esquerra anticapitalista a Europa avui" (Palma de Mallorca)

3 Nov: xerrada "Les eleccions als Estats Units. Què defensem des de l’esquerra anticapitalista?" (Barcelona)

* * *

.Que la llum us en deixi veure les subtileses....

i si no les veieu,

jugueu amb ella,

observeu-la,

estudieu-la...

.i descobrireu el que resta ocult..

* * *

.La llibertat, la igualtat i la fraternitat us esperen!.

* * *

*

No els compris, adopta’ls!

♥ Associació d’amor als animals ♥

www.mariaadam.es.tl

amoralsanimals@gmail.com

Fundació Trifolium

http://www.trifolium.biz/

*

Per la cultura!

* * *

Actuem en directe...

* * * * *

aturem la corrupció!

_ ___ ___ ___ ___ ___ __

S...O...C...I...E...T...A...T....* ...O...B...E...R...T...A....* ...2...0...7

Tingueu en compte la vostra responsabilitat ambiental abans d'imprimir aquest bloc si us plau.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]<< Pàgina d'inici